Деляна Маринова-Джуджи пак е без работа, но изобщо не тъгува.

...
Деляна Маринова-Джуджи пак е без работа, но изобщо не тъгува.
Коментари Харесай

Джуджи все без работа и на диета! 9 яйца и 3 пържоли вкарали лакомата блондинка в токсикологията

Деляна Маринова-Джуджи отново е без работа, само че въобще не тъгува. Както постоянно, разгласи новината с доста усмивки и положителна настройка, която й е метод на живот. И се впусна в пътешествия. „ Светът е огромен и тв ефир дебне отвред ”, перифразира Джуджи заглавието на български филм във фейсбук профила си, където извести другари и фенове, че отново е подхванала смяна в професионален проект.

В телевизия „ България Он Еър ” Джуджи водеше предаванията „ Фамилно ” и „ ОколоСветско ”. Не издаде за какво е поставила завършек на това си начинание, само че посочи, че е напуснала. Направи го от Италия, където по традиция всяка година гостува на кумата си Лора Видинлиева. И дори снима прилежащата къща, която била наета от известната дизайнерка Донатела Версаче. Не съумяла да я види, само че не съжалява. Все отново към този момент я е срещала. Случило се преди време в Лос Анджелис, където двете се оказали в един хотел.  След приключението в Италия, където Джуджи се наслаждения на дълги разходки с приятелките си, пристигна ред на Гърция. И там русокоската се радостни, а скоро май ще се готви за новата си работа. Каква е тя, към този момент не е ясно. Все отново Джуджи загатна, че „ следва най-хубавото ”.

Възможно е усмихната и енергична русокоска отново да изгрее в ефира на Нова тв, където дълго време имаше графа в предаването „ На кафе ”. Джуджи бе доста щастлива на тази си позиция, защото всеки ден бе с близката си другарка – водещата Гала. За това и много съжаляваше, когато през септември 2015 година рубриката й бе свалена от ефир, без никакви пояснения. Повод за догатките, че русокоската се гласи за завръщане в „ На кафе ” от есента е фактът, че от началото на годината се появи три пъти в предаването. Джуджи два пъти показа житейската си философия и настоящи тематики от всекидневието си, а последният път, който бе преди броени дни, гостува в студиото на Гала.

Новото начало не тревожи Джуджи, която е извънредно мощен темперамент. Дори в противен случай, русокоската постоянно самоуверено взима решенията за смяна на професионалното занятие. Далеч по-трудно й е да пази диета. Усмихнатата водеща, която постоянно е мечтаела да бъде актриса и наскоро даже стана студентка в НАТФИЗ, пробва да съблюдава хранителен режим още от тийнейджърка. Уви, не просто не й се получава, само че вместо събаряне на килограми, нееднократно се е докарвала до болница, поради лакомията си.

Така, да вземем за пример, когато Джуджи си докарала ужасно инфектиране откакто не се съобразила с лекарски съвет за диета при премахване на сливици. Блондинката, която тогава била на 20 години, не могла да издържи и ден на студена, течна храна, въпреки да включвала и сладолед. Още същата вечер се наяла с кюфтета и влезнала в болница. Като тийнейджърка, Джуджи се натровила на Великден, само че не с яйца, както предположили лекарите, а с неконтролируемо приемане на разнородни храни. Е, факт е, че русокоската прекалила и хапнала 9 яйца, само че след тях имало още три пържоли, козунак и семки. „ Не обичам семки, не знам за какво ги ядох. И най-после, тъй като ме мързеше да храча люспите към този момент, взех решение да ги хапвам с тях. Съответно ми стана доста неприятно, майка ми се тормози и се обади на Бърза помощ... Прибраха ме в инфекциозна болница. Като чуха какъв брой яйца съм изяла, взеха решение, че имам салмонела ”, споделяла е Джуджи.

Приятелката й Гала добре познава ненаситния й вкус. И през днешния ден водещата на предаването „ На кафе ” си спомня ваканцията си с Джуджи и техни приятелки в Копривщица. Тогава симпатичната Джуджи пробвала всичко, което предложили в локалното меню, и получила панкреатитна рецесия.
И мъжът й Константин, на който е кръстен синът им, познава апетита й. Веднъж Джуджи пробвала да го заблуди, че ще пази диета. И поддържала мистерията два месеца. Уж била единствено на портоколи. „ А се прибирах у дома и изяждах безусловно всичко, което има в хладилника ”, признавала е Джуджи. След като си хапнела устойчиво, русокоската взимала един портокал, качвала се на втория етаж на първокласната им къща и сядала някъде с тъжна физиономия. „ Минаха два месеца и аз естествено не се усъвършенствам. Мъжът ми вика: „ Абе, Муци, би трябвало да отидеш да си направиш едно хормонално проучване. Не е обикновено 2 месеца да ядеш портокали и да не отслабнеш ”, предавала е през смях Джуджи думите на мъжа си.

Тази история станала мотив русокоската да се запознае с Лили Иванова. Двете се срещнали в столичен магазин за обувки и чанти. Джуджи не познала незабавно естрадната прима. Вероятно поради спортно-елегантния й жанр и бейзболната шапка или просто била прекомерно развълнувала да опише на собственичката на магазина, която й била близка другарка, по какъв начин мъжът й упорствал за хормонално проучване. „ А Лили Иванова седи пред мен, описвам тази история, виждам по какъв начин тя стартира да се смее, цялата се тресе ”, споделяла е Джуджи и е допълвала, че едвам след това схванала, че другата клиентка е била изпълнителката на „ Ветрове ”. Блондинката без терзание признава още, че този Великден си купила три козунака, като единия изяла още в колата си.

Дали в този момент, когато следва следващо професионално предизвикателство, Джуджи отново ще опита да мине на диета, не е несъмнено. Няма подозрение единствено, че тя ще продължи телевизионната си кариера. Джуджи, която на времето е била дясната ръка на починалия Владимир Грашнов, не може да стои без работа. Нищо, че мъжът й обезпечава напълно фамилията им. Джуджи води първокласен метод на живот, носи дизайнерски тоалети и постоянно е нагласена. „ Аз даже не изхвърлям боклука, без да съм гримирана и понаправена ”, споделяла е русокоската. И въпреки всичко тя не е от дамите, които ще се задоволят с това да работят единствено и само върху себе си. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР