Деляна Маринова-Джуджи е станала съседка на Донатела Версаче в Италия,

...
Деляна Маринова-Джуджи е станала съседка на Донатела Версаче в Италия,
Коментари Харесай

Джуджи съседка по вила на Донатела Версаче

Деляна Маринова-Джуджи е станала съседка на Донатела Версаче в Италия, научи HotArena.

Приятелката на Гала отпътува за Ботуша преди към седмица дружно със своя приятелка, която е притежател на туристическа организация. Двете наели първокласна вила в тузарския курорт Стреза, ситуиран край брега на Лаго Маджоре – второто по величина езеро в Италия. В същия град вила има и Донатела. Джуджи обаче призна, че тъкмо когато е била там, известната дизайнерка не е била в къщата. Въпреки това родната звезда до последно се надявала, че може да се засече със своята международно известна съседка. Това обаче по този начин и не станало, писа „ Уикенд “.

Докато чака Донатела, тв водещата решила да не си губи на вятъра времето, а да се отдаде на обичаното си занятие – храненето. Тя се впуснала в серийно опитване на локални специалитети – пица, паста, морски блага и десерти. Още преди да отлети от Терминал 1 на летище „ София ”, нейни другари й пожелаха „ незабравими и кулинарно изкушаващи мигове ”.

Чаровната русокоска решила да не разочарова околните си и дала обещание да опитва от всичко, което притегли кулинарния й интерес – както апропо от много време е привикнала да прави. Джуджи не един път е признавала, че не може да пази диета, а когато е отвън страната, преяждането за нея е закон. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР