Делян Певски се домъкна в България, защото благодарение на организации

...
Делян Певски се домъкна в България, защото благодарение на организации
Коментари Харесай

Татяна Кристи: Обществото е превзето от квазипартия

Делян Певски се домъкна в България, тъй като с помощта на организации като БОЕЦ стана интернационално притежание фактът, че Пеевски е призрак. Върна се тук и стартира да прокарва популистки хрумвания. Това съобщи политическият анализатор Татяна Кристи в предаването „ Честно казано с Люба Кулезич ”.
Налице е завладяване на гражданското общество от една квазипартия. Причината е неналичието на лустрация. Демокрацията не поникна по метода, по който ние чакахме. Тя се изроди в олигархия. Медиите не съумяха да превъзпитат гражданското схващане.

Купени политици, купени партии, купени публицисти. Всичко това е резултат от хибридната война на Русия. Води се война против Европейски Съюз. България е с най-разклатена народна власт и историческата връзка с Русия способства за тази хибридна война.

Българска социалистическа партия не е съпротива, а част от статуквото. Нинова сама сподели на 49-ия Конгрес на партията: „ В нашите редици има олигарси, в нашите редици има бандити. Ако не беше по този начин, Гергов щеше да подари " дупката " във Варна на социалистическата партия. В Българска социалистическа партия има единствено битка за власт и позиция, по тази причина ще се схванат.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР