Делян Пеевски всеки ден ходи на работа и то при

...
Делян Пеевски всеки ден ходи на работа и то при
Коментари Харесай

Цитат на деня: Депутат в парламента не може да свърши и стотна от направеното от Пеевски

Делян Пеевски всеки ден върви на работа и то при гласоподавателите. Той има доста задания и в своя регион, и в страната. Един народен представител, който всеки ден е в Народното събрание и чинно натиска копчетата за гласоподаване, не може да свърши и една стотна от това, което Пеевски прави. Това сподели през днешния ден по Би Ти Ви заместник-председател на парламентарната група на Движение за права и свободи Хамид Хамид.

Изказването му пристигна в отговор на въпрос ще продължи ли Пеевски да върви на работа в Народното събрание. След като от заклеването си като народен представител, преди повече от две години, националният представител от Движение за права и свободи не посети Народното събрание нито един път, през вчерашния ден и през днешния ден той изненадващо беше на работното си място. " Когато Пеевски го няма - публицистите питате за какво го няма, като е там, питате за какво е там ", възмути се Хамид.

Той не се съгласи с изказванията, че отводът на двамата ръководители на евролистата на Движение за права и свободи - Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски да отидат в Брюксел е машинация и замяна на изборните резултати. " Не е машинация, а съществено отношение. Излязохме с най-силните претенденти, престижите им са високи, хората ги ценят ", добави Хамид. Той добави, че Пеевски може да бъде изпратен в европарламента след идващите евроизбори.

Според него, лансираните през днешния ден от Пеевски хрумвания за понижаване на Данък добавена стойност за хляба, медикаментите, книгите, и безплатните детски градини са част от програмата на партията за ускорено и догонващо развиване на България. " Ще я предложим на всички празненство, с цел да стигнем страните от нашата рогозка. Тези ограничения са в поддръжка на бизнеса, жителите и вложителите ", сподели Хамид.

В отговор на въпрос, той посочи, че ще бъде открит механизъм, тъй че производителите и търговците да не усилят спекулативно облагите си като данъкът бъде понижен.

" Ще искама тези, които се възползват от ставките, да заявяват техните способи на ценообразуване ", сподели Хамид Хамид. Той разгласи, че към момента от Движение за права и свободи не са говорили с финансовия министър за другата Данък добавена стойност ставка.

На въпрос, дали ще се търси промяна на ръководството, Хамид сподели, че на хората им е писнало единствено да сменят партията на власт, с цел да пристигна друго и смяна да няма. " Формулата е стратегия, цели, реализатор ", приключи депутатът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР