Делян Пеевски призна, че камерите на ул. Беловодски път и

...
Делян Пеевски призна, че камерите на ул. Беловодски път и
Коментари Харесай

Лалов: Пеевски призна, че камерите край хотел ”Берлин” са незаконни

Делян Пеевски призна, че камерите на ул. ”Беловодски път ” и ул. ”Георги Рилски ” са противозаконни. Опитва се да се измъкне от отговорност. Това написа общинският консултант Методи Лалов.
На 03.08.2020 година подадох сигнал до Групово дело `Национална полиция " и до Комисията за отбрана на персоналните данни, а през днешния ден и до кмета на Столична община, до Комисията за публичен ред и сигурност на СОС и до кмета на регион " Витоша " за нелегално сложени камери, с които жителите биват противоправно следени и заснемани.

Днес установявах, че камерите към този момент са демонтирани. С това Делян Славчев Пеевски, който е едноличен притежател на капитала на " Интръст " ЕАД, ЕИК: 204589733, което сдружение от своя страна е едноличен притежател на капитала на " Инттрафик " ЕООД, ЕИК: 205244843, което охранява Хотел " Берлин Парк Витоша ", се пробва да избегне отговорността за редовно осъществените нарушавания на Конституцията, ЗЧОД, ЗЗЛД и ОРЗД.

Гражданите показахме, че сме решени да отстояваме правата си. И че можем да отстраняваме бариери (като на Росенец) и камери (като в Бояна), когато са сложени в нарушаване на закона. Ще покажат ли обаче държавните и общински институции, че могат да работят в интерес на жителите в границите на закона и да глобяват всеки, който е нарушил закона?

*Сигнала до ГДНП, КЗЛД, кмета на Следствен отдел към окръжна прокуратура, кмета на р-н Витоша и СОС можете да прочетете тук:

.

.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР