Делян Пеевски обяви, че ще се кандидатира за председател на

...
Делян Пеевски обяви, че ще се кандидатира за председател на
Коментари Харесай

Пеевски: Ще се кандидатирам за председател на ДПС

Делян Пеевски разгласи, че ще се кандидатира за ръководител на Движение за права и свободи. Той съобщи, че ще бъде транспарантен и либерален избор. Щом ще влезем в зала, значи си коства евроатлантическото държавно управление, добави той.

" Господин Доган има грип и си е у дома. Той е споделил това, което е решил, аз не мога да разясня. На 24 февруари ще е нашата национална конференция ", това съобщи Пеевски след съвещанието на Централния съвет на Движение за права и свободи.

Той добави, че Движение за права и свободи ще влезнат в пленарна зала и, че в Движение за права и свободи ще има единствено един ръководител.

Централният съвет на Движение за права и свободи се събра през днешния ден на съвещание, с цел да насрочи датата на Националната конференция на партията. На съвета пристигнаха членовете на необятното управление на партията. Сред тях са депутатите на Движение за права и свободи, досегашният кмет на Кърджали Хасан Азис, евродепутатът Илхан Кючюк, Сезгин Мехмед, Ахмед Ахмедов, който подаде оставка като зам.-председател на Централния съвет два дни след оставката на досегашния водач на придвижването Мустафа Карадайъ.

Делян Пеевски откри самичък началото, след което съвещанието продължи при закрити врата.

" Делян Пеевски е феномен в българската политика през последните 5-6 месеца, тъй като с неговата комбинативност, медиаторски умения и хиперактивност върна центъра на властта в Народното събрание. Превърна се в мечтан сътрудник ", това се споделя за Пеевски в словото си пред Централния съвет Ахмед Доган.

Оставката на Карадайъ Доган дефинира като " изненадваща ". Каза обаче, че той има забележителен принос за Движение за права и свободи.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР