Делян Пеевски не трябва да бъде охраняван от НСО. Същото

...
Делян Пеевски не трябва да бъде охраняван от НСО. Същото
Коментари Харесай

Бивш ръководител на НСО: Пеевски не трябва да бъде охраняван от НСО

Делян Пеевски не би трябвало да бъде охраняван от НСО. Същото се отнася и до ръководителя на Антикорупционната комисия, както и за Ахмед Доган. Това счита генерал-лейтенант Димитър Владимиров, който направи коментар поради случая от края на предходната седмица в София, при който кола на НСО блъсна и рани тежко 14-годишно момче – на бул. " Драган Цанков ".
Ако ще си приказваме за това кой има потребност от защита, какво да кажем за всички тези прокурори и съдии, които се занимават и водят рискови каузи - за тях няма ли заплаха за живота им, попита Владимиров, който управлява НСО 12 години - от 21 февруари, 1992 година, до 26 август, 2004 година. Той направи коментара по отношение на въпрос дали НСО не би трябвало да е защита на ръководителя на КПКОНПИ поради закани за живота му.
Според генерала, има доста съществени недостатъци в закона за НСО и той е писан калпаво, един тип от необразовани хора. Поименно обаче Владимиров не уточни имена.
По думите на специалиста пред Нова телевизия, по негово време НСО е имала бюджет от 12 млн. лв., а в този момент той е 40 млн. лв.. Той е безапелационен, че в службата има текучество, тъй като бюджетът пораства, само че не и заплатите.
Какво сподели за последно НСО за защитата на Пеевски - припомнете си в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР