Делян Пеевски има много карикатуристи. Аз не усещам свръхмощна подкрепа.

...
Делян Пеевски има много карикатуристи. Аз не усещам свръхмощна подкрепа.
Коментари Харесай

Карикатурист от Прас-Прес: Всички, които посетиха Катар, преживяха катарзис

Делян Пеевски има доста карикатуристи. Аз не чувствам свръхмощна поддръжка. Колкото и слаба да е съпротивата против Гешев, за Прас-Прес той е сериозен воин. Ние си го поддържаме. В момента се удивлявам по какъв начин през 2013г. Пеевски активизира хората. Сега той не може. Всички които посетиха Катар, претърпяха катарзис. Чувал съм че в прокуратурата е неразрешено да се внася Прас-Прес. Септември го описахме като претендент за основен прокурор-като доста деятелен.
Това сподели карикатуристът от Прас-Прес Иво Балев пред Люба Кулезич по Евроком.

Христо Комарницки показа: Натрупали сме към 100 млн. лайка. от няколко години. Всеки миг чакаме Борисов да ни даде 100 км от автомагистрала „ Хемус “. Отвън се вижда какъв брой тъжна страна е България. И без вяра. Изключително тъжно и непривлекателно място.

Чавдар Николов добави: Като ни видят ни споделят: Еее страхотни сте! Минават и не купуват вестника. Ние не усещаме поддръжка. Може би и ние би трябвало да се оправим с новия основен прокурор. Ходих в Англия и се връщах. Сега си мисля за какво не трансформирах нещата отрано. Не може всички да отидем там, където е готово и уредено, само че не от нашите старания. Не ми дава мира да бъдем по-кокетни и занимателни. Остават ни още 493 години до завършек на ръководството на Борисов. Но ние ще бъдем тук. Карикатуристите у нас се отхвърлят от жанра. Смо една Франция остана да се държи. Ние сме членове на френската асоциация на корикатуристите. Какво схваща нашето общество от независимост?!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР