Делян Пеевски, депутат и кандидат за евродепутат от ДПС ,

...
Делян Пеевски, депутат и кандидат за евродепутат от ДПС ,
Коментари Харесай

Делян Пеевски остава депутат в българския парламент

Делян Пеевски, народен представител и претендент за евродепутат от Движение за права и свободи, дойде през днешния ден в Народното събрание. На публицистите, които останаха сюрпризирани от появяването му, Пеевски сподели да изчакат малко и по-късно ще приказва пред тях.




Пеевски остава народен представител в българското Народното събрание. Това стана ясно от думите на ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на брифинг.
Пеевски е втори в евролистата на Движение за права и свободи. След като първият Мустафа Карадайъ се отхвърли от мястото си в Екологичен потенциал в Брюксел, Пеевски заема първото място.

"Нашият зов е систематичните партии да седнем и да определим целите и насоките на страната. Трябва да преодолеем вредите от изборите от 2011 година ", съобщи Карадайъ.


Пеевски отхвърли да е имало обструкции от АЛДЕ към кандидатурата му за евродепутат. "Такива обструкции не е имало. Тези обструкции са единствено в главата на олигарха Иво Прокопиев и на неговите чиновници Христо Иванов и Радан Кънев, персонални негови прислужници и медиите, които работят за Иво Прокопиев. АЛДЕ в никакъв случай не е имала обструкции нито на предишните избори, нито в този момент към моята кандидатура ", сподели Пеевски.
Депутатът от Движение за права и свободи разясни, че с премиера Борисов за договаряния може да сяда ръководителят на Движение за права и свободи, а не той.

"Хората не ги подвеждаме. Пращаме млади и хубави хора в европаламента. Ние сме за това ", добави Пеевски.

"За мен резултатът на Движение за права и свободи е доста добър. Аз си правя работата и резултатите го демонстрират ", добави още депутатът от Движение за права и свободи.
Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР