Делян Добрев явно има голяма фиксация върху Асен Василев и

...
Делян Добрев явно има голяма фиксация върху Асен Василев и
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Делян Добрев мята стотинки като кебапчета по избори

" Делян Добрев очевидно има огромна фиксация върху Асен Василев и ваденето на такива непотвърдени клюки, както самият той споделя. Не е здравословна такава фиксация, може би би трябвало да потърси лекарска помощ. Но шегата настрани, каквито и изказвания да има, ние няма какво да се тормозим. Прекрачват се границите, основава се напрежение, само че очевидно Добрев по този начин схваща политиката ", разяснява някогашната депутатка по тематиката за хранилката на " Лукойл " в предаването на в. " Сега ".

Тя счита, че преди избори Делян Добрев постоянно изпада в еуфория, няма нищо незабавно в тематиката " ЛуКойл " и плануваното изключително съвещание на Народното събрание в петък.

" Истината е, че във импортираните текстове няма нито една алинея, буквичка, запетая, обвързвано с облагане по какъвто и да е метод на " Лукойл ". И на второ място се вижда една наклонност, всякога, когато има избори, господин Делян Добрев изпада в положение на еуфория и възторг, за него това са новите кебапчета ", сподели тя за изказванието на депутата от ГЕРБ, че поради неявяването на ПП-ДБ в Народно събрание рафинерията ще продължава да натрупа облага от по 3 млн. дневно, а хората няма да си получат отстъпката от 73 стотинки, след парите от " Лукойл " постъпят в специфичния фонд.

" ГЕРБ 12 години не съумяха да обложат " Лукойл ", не виждам по какъв начин до вторник ще го създадат ", безапелационна е Бориславова.

" Истината е, че няма никаква причина поради " законопроекта за левчето " ГЕРБ и Движение за права и свободи в един глас да подвигат паника и да привикват депутатите, които са по страната, с цел да си вършат предизборна пропаганда ", счита тя. По думите й единствената неотложност била ГЕРБ да кажат нещо на народните представители, тъй като имало риск да изгубят балотажи за кметове в градове, където ръководят.

" Нямаме учредения да се тормозим от клюки за корупция ", сподели Бориславова по обвиняването за " хранилката ", което стартира Делян Добрев.

" Ако има хранилка, то сигурно не са последните два постоянни кабинета, при които за първи път " Лукойл " стартира да заплаща налози ", отхвърли обвиняванията за чадъри едно от лицата на Политическа партия.

Тя разяснява, че изборите са причина и за акцията за дерогацията, подета от ГЕРБ и Движение за права и свободи.

" Ние знаем какъв брой е виновна задачата да има постоянно държавно управление и до момента в който това държавно управление и парламент следват програмата и целите, ние няма да отстъпим от защитаването им ", разяснява тя напрежението в " некоалицията ". В момента, в който ГЕРБ и Движение за права и свободи се отклоняват от прироритетите, тогава към този момент няма по какъв начин да продължим, заявява още Лена Бориславова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР