Делян Добрев си е направил паралелна община в Хасково, каза

...
Делян Добрев си е направил паралелна община в Хасково, каза
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Делян Добрев си е направил паралелна община в Хасково

Делян Добрев си е направил паралелна община в Хасково, сподели в предаването „ Тази сутрин” по bTV водачът на “Нормална държава” Георги Кадиев.

„ Имаме „ Кумгейт” в Хасково”, разяснява той.

„ Не може да вкараш шестима от роднините си - какво значи брачният партньор да бъде ръководител на комисия по бюджет и финанси, а брачната половинка да е шеф на финансовата комисия. Съпругът управлява брачната половинка и това са хората, които дават отговор за публичните поръчки и са най-ключовите позиции в общината, уточни Кадиев.

Той изиска ГЕРБ да изтеглят Делян Добрев. Призова и Българска социалистическа партия като съпротива да изтеглят депутата си от Свиленград, който е спечелил поръчки за саниране в Хасково и ги е дал за под осъществяване на компании на зетя на Делян Добрев.

„ Държавата и ъндърграундът от ден на ден се сливат”, разяснява още Кадиев.

По думите му от ден на ден България става страна на мафията. „ Формата на ръководство от ден на ден става корупция, а не народна власт. Можеш да си купиш съд, правосъдно дело”, добави водачът на „ Нормална България”.

По проблема с „ Дунарит” съгласно него страната нагазва с ботуши в частни правни отношения и се пробва да изземе бизнеса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР