Делян Добрев е лошият злодей. ГЕРБ ще се опитат да

...
Делян Добрев е лошият злодей. ГЕРБ ще се опитат да
Коментари Харесай

Александър Симов от БСП: Делян Добрев е лошият злодей

Делян Добрев е неприятният изверг. ГЕРБ ще се опитат да го запазят. Заразата е на високи равнища, по-късно ще стартираме да се занимаваме с хора, без които ГЕРБ не може да съществува. Делян Добрев не споделя истината, безапелационен съм. Това сподели в предаването " Беновска пита " по Канал 3 депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов.

" Делян Добрев няма да стигне до съд, тъй като някои неща ще бъдат потвърдени фактологично. След всичко Добрев може да си купи Бентли, аз не мога. Елена Йончева е човек с гражданска съвест, който не може да търпи сходни несправедливости ", разяснява Александър Симов.

По думите му в Българска социалистическа партия има несъгласия на междуличностна основа и партията не го крие.

" Георги Гергов през днешния ден е в тотална диаметралност от този преди 1 година, той няма различна визия за Българска социалистическа партия, той пази смъртоносна теза, че ГЕРБ и Българска социалистическа партия могат да влязат в коалиция. Корнелия Нинова е знак на смяната ", добави Александър Симов.

" Не желая да ставам юрист на Нинова, задоволително добре може да се пази. Борисов се пробва да изкара третия си мандат по терлици ", добави депутатът на левицата.

В телефонен диалог, по време на гостуването на Александър Симов, Георги Гергов съобщи: " Да не ми се прешиват неща, които не съм споделил. Аз не съм заявявал, че съм " за " коалиция с ГЕРБ, а че, в случай че Българска социалистическа партия завоюва изборите, може да направи коалиция освен с ГЕРБ, само че и с Обединените патриоти. С клакьори не се занимавам ", сподели Гергов, визирайки Симов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР