Делян Добрев е човек с висок морал, подаването на оставка

...
Делян Добрев е човек с висок морал, подаването на оставка
Коментари Харесай

Даниела Савеклиева: Делян Добрев е човек с висок морал, а „другарите” от БСП с лъжи и клевети елиминират достойните

Делян Добрев е човек с висок морал, подаването на оставка е акт, който потвърждава това. Ние от ГЕРБ в Благоевградска област изрично се противопоставяме на опитите на Българска социалистическа партия с операции, интриги, дейни мероприятия да очернят сътрудника ни, по тази причина призоваваме цетралното управление на партията да не приема оставката на Делян. Това сподели на нарочна конференция през днешния ден регионалният координатор на ГЕРБ – Благоевград и депутат Даниела Савеклиева.

Тя акцентира, че Добрев е потвърден специалист и експерт, политик заслужен за почитание, по тази причина сътрудниците й от цялата област, 14-те общински управления на партията и симпатизанти са декларирали цялостната си поддръжка и застават зад него.

„ Само по този начин, дружно и единни, можем да дадем отпор на практиката на „ другарите ” от Българска социалистическа партия с неистини и клюки да отстраняват достойните. Убедени сме, че Делян ще потвърди истината в съда, а ние от ГЕРБ в Благоевградска област ще го подкрепим в неговата борба ”, сподели още Савеклиева.

Тя приканва кметът на Хасково Добри Беливанов да постъпи почтено и да подаде оставка откакто политическата поддръжка за него е изчерпана.

Кметът на регионалния град на Благоевградска област доктор Атанас Камбитов също съобщи поддръжка за Делян Добрев. „ Деляне, оставката е почтена постъпка. Приемам я, само че в случай че е поискана от хората, които са ти дали своят вот доверие. В случая не е по този начин. Не се поддавай на операции! Приятел си ми от доста години и се гордея с това! Има още доста какво да дадеш! ”, бяха думите на доктор Камбитов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР