Делян Добрев допусна участие на ГЕРБ в преговори с Продължаваме

...
Делян Добрев допусна участие на ГЕРБ в преговори с Продължаваме
Коментари Харесай

ГЕРБ постави условие пред ПП за преговори в новия парламент

Делян Добрев позволи присъединяване на ГЕРБ в договаряния с " Продължаваме промяната - Демократична България " за общо ръководство, само че под (поне) едно изискване - надзор над Министерството на финансите.

" Ситуацията е толкоз тежка, че диалози би трябвало да се водят, само че никой не може да чака да се съгласим на алтернатива Политическа партия да вършат бюджета на страната ", сподели Добрев в спор в " Панорама " по Българска национална телевизия.

Добрев твърдо отхвърли вид ГЕРБ да поддържа ПП-ДБ в алтернатива " кабинет на малцинството ".

Той показва много по-сдържан декор по отношение на по-ранната акция, като прикани " всички партии да седнем на масата и да стартираме да си приказваме " - изключвайки приемане на ултиматумите на " Възраждане " с референдума за еврото.

Асен Василев репликира, като отбрани своята бюджетна политика - и подсети, че последната му актуализация е подкрепена от целия парламент през юли 2022.

" Това ясно сподели, че страната може да се движи напред по нова финансова философия - да се подвигат приходите. Видяхме, че имаме 4% растеж на стопанската система, най-голям растеж на износа в целия Европейски Съюз, втори максимален растеж на индустриалното произвеждане и максимален растеж на приходите ", разгласи той.

Само няколко часа по-рано Бойко Борисов стартира вид за " безпристрастен " финансов министър в лицето на Кирил Ананиев - някогашния началник на МФ в.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР