Делото за смъртта на съпруга й Николай Димов стигна до

...
Делото за смъртта на съпруга й Николай Димов стигна до
Коментари Харесай

Мейзер през сълзи в съда: Като птичка съм, по която стрелят с оръдие


Делото за гибелта на брачна половинка й Николай Димов стигна до висшите магистрати, откакто бе гледано от Варненския областен и Варненския апелативен съд. От втората инстанция Мейзер получи 3 години затвор за причиняване на гибел по несъобразителност и за предложение на рушвет на служител на реда.

Пред Върховния съд през днешния ден тя още веднъж бе изключително прочувствена и пожела да показа със съдиите някои свои размишления за положението си сега. " Аз и детето ми се чудим къде да се скрием ", изясни тя. По мотив на подкупа сподели, че не е предложила подобен, а когато служителите на реда й купили вода, тя дала 50 лева, с цел да си я заплати.

" Аз съм доблестен човек, само че всичко се опорочи ". Накрая на защитното си изявление Мейзер се разплака и изясни, че е била доста шашната след гибелта на брачна половинка си и кой каквото я предиздвикал да каже, щяла да го каже. Мейзер изясни, че не е допустимо някой принудително да постави свински опашки на мъжа й.

Димов умря при опит да се отвърже от свински опашки, с които упражнявал за идно съревнование. Прокуратурата желае делото да бъде върнато за ново разглеждане и Мейзер да получи по-голямо наказване. Съдът ще реши дефинитивно до месец.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР