Делото за попечителството на единия син на Габриела Славова, която

...
Делото за попечителството на единия син на Габриела Славова, която
Коментари Харесай

Велико Минков: Делото за попечителство все още не е стартирало, не съм виждал сина си

Д елото за попечителството на единия наследник на Габриела Славова, която е упрекната в убийството на Пейо Пеев, към момента не е стартирало. Мъжът, който твърди, че е татко на детето - Велико Минков, желае ДНК тест, с цел да потвърди, че е биологичен татко на момченцето и да получи право да го вижда.

„ Все още не е изработен ДНК тест. Това е проучването, което ще докара до смяната в акта за раждане на детето, само че всичко би трябвало да мине през съда. Настоявах и за различен ДНК тест, който от Дирекция „ Социално подкрепяне ” – Красно село може да назначат. С него ще се потвърди, че аз съм родственик на моя 5-месечен наследник и на това съображение ще мога да го видя за първи път. Може да го настанят краткотрайно при мен и да ми го дадат да го отглеждам, за което сега се водят каузи от страна на Габриела Славова ”, сподели Минков в ефира на

По думите му делото е заведено от него преди раждането на детето .

„ Детето ще стане на 6 месеца. Вече половин година аз не съм го виждал. Съдът се бави над две седмици с дреболии като назначение на необикновен представител на 6-годишния наследник на Пейо. Когато назначихме необикновен представител на бебето през октомври, процедурата завърши за два дни ”, описа той.

Бившият народен представител от Политическа партия имал връзка с майката, която завършила до момента в който Габриела Славова към момента носела сина му в утробата си. За татко на детето обаче се смята убитият Пейо Пеев, защото упрекнатата за убийството му сключила брак с него седмици преди раждането.

Пеев е припознат и като татко на по-големия наследник на Славова. Тъй като тя е с повдигнати упрекнати в ликвидиране и е арестувана, сега грижи за бебето и по-голямото му братче поставя майката на Пейо Пеев.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР