Делото за конфискацията на имуществото на братя Галеви продължава на

...
Делото за конфискацията на имуществото на братя Галеви продължава на
Коментари Харесай

Държавата прибира 4 млн. от богатството на братя Галеви

Делото за конфискацията на имуществото на " братя Галеви " продължава на 30 септември. В правосъдното съвещание през днешния ден беше поискано да не се дава ход на делото поради неспазен период от движимостите лица при правенето на допълните задания към счетоводно-икономическата експертиза по делото. Изслушани обаче бяха възражения по една от страните в делото - Капка Гергинова, представител на компания " Макса Лимитид ", записана на Британски вирджински острови, и ответник по делото.

Според нея движимостите лица не са изпълнили една от дилемите, съобщи Българска телеграфна агенция. Съдебният развой е заведено от Комисията за лишаване на нелегално добито имущество против Ангел Христов и Пламен Галев, техните съпруги и следените от тях сдружения и е по реда на Закона за лишаване в интерес на страната на имущество, добито от незаконна активност. Искът е на обща стойност 4 250 189 лв. и касае първокласни коли, недвижими парцели и дялове от компании.

Двамата предприемачи са в неопределеност от 2012 година, откакто влезе в действие присъдата им по наказателно дело за образуване и управление на незаконна група.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР