Делото за конфискацията на имуществото на Братя Галеви продължава на

...
Делото за конфискацията на имуществото на Братя Галеви продължава на
Коментари Харесай

Отложиха за септември делото за конфискацията на имуществото на братя Галеви

Делото за конфискацията на имуществото на " Братя Галеви " продължава на 30 септември. В правосъдното съвещание през днешния ден беше поискано да не се дава ход на делото, поради неспазен период от движимостите лица при правенето на допълните задания към счетоводно-икономическата експертиза по делото, съобщи Българска телеграфна агенция.

Изслушани обаче бяха възражения по една от страните в делото - Капка Гергинова, представител на компания " Макса Лимитид ", записана на Британски Вирджински острови, и ответник по делото. Според нея движимостите лица не са изпълнили една от дилемите.

Делото е заведено от Комисията за лишаване на нелегално добито имущество против Ангел Христов и Пламен Галев, техните съпруги и следените от тях сдружения и е по реда на Закона за лишаване в интерес на страната на имущество, добито от незаконна активност. Искът е на обща стойност 4 250 189 лв. и касае първокласни коли, недвижими парцели и дялове от компании.

Двамата предприемачи са в неопределеност от 2012 година, откакто влезе в действие присъдата им по наказателно дело за образуване и управление на незаконна група.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР