Делото за клевета, което съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев

...
Делото за клевета, което съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев
Коментари Харесай

Асен Василев не е спрял съдебното дело срещу Тошко Йорданов

Делото за клюка, което съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев заведе против зам.-шефа на " ИТН " Тошко Йорданов, наподобява ще продължи.

Днес от пресцентъра на " Промяната " опровергаха появилата се в общественото пространство информация, че двамата политици тихомълком са се разбрали да прекратят разногласието си пред Темида.

През лятото на 2021 година зам.-председателят на Има Такъв Народ разгласи от парламентарната естрада, че в предишното Асен Василев е откраднал интелектуална благосъстоятелност от компания и е бил наказан за това.

Василев почувства " съществени неимуществени вреди " върху себе си и потегли да си търси правата в съда.

" Не дава отговор на истината публикуваната от медии информация за преустановяване на делото, заведено от съпредседателя на „ Продължаваме промяната " Асен Василев против Тошко Йорданов за погрешни изказвания от негова страна, произнесени от трибуната на Народното събрание. Към момента ходът на делото е спрян от Софийския градски съд заради подадено предложение от Тошко Йорданов за извънсъдебно съглашение. Асен Василев не е приел това предложение и правосъдният развой може да бъде обновен във всеки един миг по искане на която и да е от страните ", оповестиха от партията.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР