Делото за клевета, което Моника Валериева заведе срещу Люси Иларионов,

...
Делото за клевета, което Моника Валериева заведе срещу Люси Иларионов,
Коментари Харесай

Валериева ще съди Люси Иларионов в Страсбург

Делото за клюка, което Моника Валериева заведе против Люси Иларионов, ще стигне чак до Страсбург. Такива прогнози прави плеймейтката, откакто режисьорът бе оневинен на първа инстанция през вчерашния ден.

Всичко това стана ясно от голям брой изявления на изкусителката във Facebook, където се заяжда поименно със арбитър Веселка Йорданова, която е гледала делото.

„ Решението ми е следното - втора инстанция е обжалване на решението на осъждам Веселка Йорданова (запомнете добре това име), и се преглежда от трима съдии, за какво тя е издала такава присъда! Ако те заключат, че тя е права за себе си, аз се пренасочвам към Страсбург!

Присъдата ще бъде качена обществено незабавно, откакто се,,помолим” да ни я дадат документално,

че и ние да прочетем за какво е оневинен. Делото ще стигне до Европейската комисия! “, закани се Валериева. Тя не пропусна да спомене, че нейната адвокатка даже се е просълзила по време на правосъдния развой.

Постовете на изкусителката от Дупница в обществената мрежа събраха както поддръжка, по този начин и упреци. Доброжелателите подхраниха самочувствието й бързо и тя продължи да написа обръщения към арбитър Йорданова.

„ Веселка, минах на,,ти”, тъй като лекичко изгубих почит към работата Ви и като жена, несъмнено. Веселка, Вие сте били наясно, че в майка България всички имаме контакти, някой и финансови благоприятни условия, повече може би и от оневинения. Веселке, дай едно изявление и с термини разтегливи ни изясни твоето решение, че ние сме недоволни освен от присъдата, а и от чутото от ушите на адвокатката ми:

"Ами той си го бил мислил, за това го е споделил "

Веселке, започваш да ставаш нарицателно като Калинка, Гинка и т. н. “, гласи единствено дребна част от обръщението на плеймейтката към съдията.

Припомняме, че абсурдът сред Валериева и Иларионов пламна по време на присъединяване им в предаването „ ВИП Брадър “, когато режисьорът я разгласи за компаньонка. Тогава той не спря да се чуди от кое място момиче без висше обучение и сериозна специалност има пари, с цел да обикаля света и да кара „ Бентли”. В следствие, на въпрос на Големия брат дали счита Моника за продажница, Люси отговори с безапелационното „ Да”.

Валериева твърди, че Иларионов е споделил, че излъченото е било монтаж, само че тя самата е платила за експертиза и се оказало, че не е.

Малко по-късно нежната половинка на Люси – певицата Ани Хоанг, пусна парче с името „ Кур*а като Моника “, само че след това смени заглавието й на „ К`во ме гледаш”.

Източник: Monitor
Снимка: Facebook
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР