Делото срещу за убийството на бе отложено за 27 септември.

...
Делото срещу за убийството на бе отложено за 27 септември.
Коментари Харесай

Делото за убийство срещу Доктора бе отложено за 27 септември

Делото против за убийството на бе отсрочено за 27 септември.

Причината за това бе непълното показване на материалните доказателства в съда. Оказа се, че домакинът на Второ Районно ръководство, където се съхраняват те, е в отпуска и по този начин не бяха открити някои материални доказателства като ножът, за който се твърди, че е на жертвата, и брадвичка, за която се твърди, че е на доктора, оповестява БНР.
 Оправдаха доктор Димитров от Пловдив, умъртвил апаш в парцела си Оправдаха доктор Димитров от Пловдив, умъртвил апаш в парцела си
Съдът оправда лекаря, прострелял апаш в гаража си в Пловдив. Д-р Иван Димитров е оневинен за убийството, само че получава две години условн...

„ Недопустимо е ориста на едно дело да зависи от длъжностно лице, което е в отпуска. Това блокира правосъдния развой и освен този, а евентуално и по други каузи “ – разяснява Красимир Елдъров, юрист на роднините на убития Жоро Джевизов-Плъха.

Днес юристите бяха подготвени със своите пледоарии, като се очакваше това дело да завърши с решение, само че изненадващата липса на някои материални доказателства наложи отлагането му. Иван Димитров-Доктора е обвиняем за убийството на влезлия да краде в парцела му Жоро Джевизов, по прякор Плъха през март, 2018 година.

До новото разглеждане на делото се стигна, откакто предходната година пловдивският Апелативен съд го върна изначало, поради открити голям брой процесуални нарушавания. На първа инстанция лекарят бе оневинен по обвиняването за ликвидиране, което бе признато от съда за неизбежна, въпреки и превишаваща нормите самозащита.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР