Делото срещу травестита Благовест Молев, обвинен в блудство с непълнолетно

...
Делото срещу травестита Благовест Молев, обвинен в блудство с непълнолетно
Коментари Харесай

Търсят жертви на травестита Благовест в Пловдив

Делото против травестита Благовест Молев, упрекнат в блудничество с малолетно момче, ще се гледа на нова дата. Служебният му юрист Надежда Кръстева е разкрила грешки в хода на следствието и те ще бъдат поправени, написа TrafficNews. Дотогава Молев остава в ареста, където е към този момент няколко месеца.
Призованите през днешния ден очевидци въобще не са били разпитвани в правосъдната зала, макар желанието им да приказват. Съдът реши съвещанието да се гледа при закрити врата, с цел да бъде разкрита информация от интимния живот на жертвата.

Потърпевши от осъществяванията на Молев съседи приканват и други хора, които са имали проблем с него, да се свържат с тях. Публикуваме техния зов без редакция:

" Съседите на Благовест Молев молят, в случай че има и други потърпевши от кражбите, нападенията над деца и възрастни, палежите, наводненията и прочие разнородни безобразия на бандата на нападателния травестит, да се обадят на тел. 0878 896747. "

Срещу Молев има редица обвинявания. Освен за блудничество, против него се води следствие за безчинство и опасност за ликвидиране. През ноември предходната година Окръжният съд му наложи мярка за неотклонение „ задържане под стража”. Мотивите за това бяха, че нападателният мъж може да извърши ново закононарушение, а също така и неприятното правосъдно минало на Благовест и опцията той да се укрие.

За блудството, в което е упрекнат, Молев може да получи до 5 години затвор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР