Делото срещу Станимир Рагевски за бруталното убийство и разчленяване на

...
Делото срещу Станимир Рагевски за бруталното убийство и разчленяване на
Коментари Харесай

Делото ,,Рагевски“ за брутално убитата и разчленена брокерка стартира скоро, дъщеря й иска…

Делото против Станимир Рагевски за бруталното ликвидиране и разчленяване на бургаската брокерка Теодора Бахлова и ликвидирането на индивида на Митьо Очите Юмер Мехмед започва напълно скоро. Това разбра „ България Днес “ от дъщерята на Бахлова Христиана Иванова.

От Окръжния съд в Бургас потвърдиха за вестника, че обвинителният акт против Рагевски е импортиран. В момента съдията се среща с досъдебните материали и следва да насрочи дата за разпоредителното съвещание. Дъщерята на Бахлова Христиана сподели, че след консултация с юриста си Димитър Вълчев счита да изиска няколкостотин хилядарки кръвнина от бургаския предприемач.

В момента това не е на дневен ред. Така или другояче се колебая да вземем какво и да било. Обществена загадка е, че Рагевски няма нищо. Всичко се продаде и трансферира от ареста. Даже апартаментът, в който е погубен Юмер Мехмед, към този момент е продаден през частен правосъден реализатор “, споделя почернената щерка на жертвата Христиана Иванова.

Припомняме, че криминалисти откриха разчлененото тяло на изчезналата на 28 октомври 2020 година Бахлова, откакто очевидец показва къде е заровено. Торсът, двете ръце и част от бедрото са открити в тясна пътечка на бургаските гробища на 25 август 2021 година по здрач. В 50 см необятно и 15 метра дълго място сред две линии от гробове, в центъра на имот 12 от Гробищния парк в Бургас са открити пръснати и заровени елементи от тялото на брокерката Бахлова. Те са закопани на 30-40 см дълбочина. Брокерката последно е забелязана с бургаския предприемач Станимир Рагевски по време на изгубването й.

До сериозното разобличаване се стига седмици след ареста на Станимир Рагевски в средата на август 2021 година Тогава бургаският предприемач е сгащен за убийството на индивида на Митьо Очите Юмер Мехмед, чието тяло също бе разчленено. „ За мен и за всички Рагевски е килърът и го приказваме от ден първи! Когато майка ми изчезна, никой не предприе нужните ограничения този човек да бъде арестуван! Трябваше да намерят Юмер разчленен, с цел да потърсят истината за майка ми. “

Дванадесет дни по-късно изказване на съкрушената Християна ченгетата направиха разобличаване след съвсем година бавене. Но този път полицията разполагаше със очевидец, който се оказа и участник в закононарушенията, а точно готвачът Деян Дичев. Точно Дичев води ченгетата до останките на Бахлова и след това си признава всичко и приказва против Рагевски, с цел да си избави кожата. Така и стана. Дичев бе наказан на 4 години решетки за укривателството на двата натрупа. Интересното бе, че не бе съден за разчленяването им.

Според Християна Рагевски е отговорен и за гибелта на майка й. Той им е дължал пари и няколко жилището в морския курорт Лозенец. Това е й повода за убийството на Бахлова съгласно щерка й. Изключително тежкото и сложно дело престои да започва в Окръжния съд в Бургас напълно скоро. Очаква се да се точи много години поради сложността и множеството обвинявания против бургаския предприемач.

Станимир Рагевски чу „ отговорен “ преди дни по случая с крадените коли „ Нисан “ и „ Инфинити “ през 2015/2016 година Магистратите от Районния съд в Бургас дефинираха общо наказване за вещно укривателство и подправяне на документи за 58-годишния предприемач от период за 7 години, което да бъде изтърпяно при непоколебим режим. Освен това упрекнатият и в убийства ще заплати и парична санкция от 7,5 хиляди лв.. Съучастникът му Христо Желязков също бе приет за отговорен. Съдиите го заковаха с 3,5 години пандиз и парична санкция от 6 бона.

Рагевски и Желязков употребяват добре смазаната скица с така наречен коли близнаци. Пренабиват номерата на рамата и изготвят подправени документи за благосъстоятелност на откраднати у нас коли, като употребяват данни на съществуващи идентични коли в чужбина. Впоследствие записват колите в КАТ с задгранични регистрационни табели, сякаш са импортирани. Част от крадените коли са регистрирани на компании на Рагевски. След което транспортните средства са подготвени за продажба по автопарковете у нас. Едно от тези возила – джип „ Нисан “, до последно е ръководен от брачната половинка на Рагевски – Елена. В момента Рагевски апелира присъдата си пред апелативните магистрати в Бургас.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР