Делото срещу пловдивския адвокат Владимир Елдъров продължава, но пред Апелативния

...
Делото срещу пловдивския адвокат Владимир Елдъров продължава, но пред Апелативния
Коментари Харесай

Синът на мастит пловдивски адвокат я закъса много сериозно

Делото против пловдивския юрист Владимир Елдъров продължава, само че пред Апелативния съд, тъй като и Окръжният съд, и обвинените стачкуват против наложените санкции. Днес делото започва с разпит на очевидеца Васил Бончев, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . На първа инстанция Елдъров, който е наследник на топ юриста Красимир Елдъров, получи ефикасна присъда от 7 години и 6 месеца.

Срещу него и Радослав Керанов, Мартин Поптолев, Светлин Спасов, Милко Доевски, Валери Бодуров и Петьо Пенев бяха повдигнати обвинявания по чл.330 ал.3, по член 117 ал.2, чл.216, ал.1,чл.195 и чл.199 от Наказателен кодекс. Владимир Елдъров в съучастничество с Радослав Керанов през лятото на 2013 година са подбуждали Мартин Поптолев да убия Владко Мерджанов, гласи едно от обвиняванията против тях. Друго е, че Владимир Елдъров и Радослав Керанов като подбудители в интервала от 10.10. 2013 година - 29.03.2014 година в Пловдив и Баня, както и в селата Зелениково и Марково в съучастничество с причинителите Светлин, Мартин, Валери и Петьо са запалили имущество със забележителна стойност и от пожарите са породени обилни вреди.На 1 февруари 2014 година Владимир Елдъров е предиздвикал Светлин и Мартин да счупят предното дясно стъкло на л.а. " Хюндай Соната ", благосъстоятелност на юрист Димитър Деков и да подмятат в колата обезглавен петел.

На 23 октомври 2014г. Радослав Керанов е предиздвикал Милко да възпламени къща в Кричим на стойност 25 200 лв., като при пожара е можел да загине Хачо Хованесян, който е някогашен чиновник на Керанов. Щетите от огъня са за 1010 лв.. Мартин и Светлин в Пловдив и Марково са развалили леки коли " Форд Фиеста " и " Мицубиши ", като размерът на вредите е 2788 лв.. 

Петьо и Мартин на 22 октомври 2013 година запалили къща с гараж, благосъстоятелност на Тихомир М. на стойност 89 100 лева и автомобил БМВ, благосъстоятелност на Йорданка М. на стойност 15 875 лева, като общо цената на повреденото имущество е 16 287 лева и пожарът е представлявал заплаха за живота на други лица и са породени обилни вреди.

На 6 декември 2013г. Мартин, Петьо и Светлин в Пловдив лишили товарен автомобил БМВ и непознати движими движимости, всичко на обща стойност 58 735 лева от владението на Цветан Г. Няколко месеца по-късно - на 8 февруари 2014г. Мартин и Светлин ограбили от Илиас Т. 200 лв. и ръчен часовник марка " Келвин Клайн " за 290 лв., като грабежът е съпроводен с причиняването на междинна телесна щета.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР