Делото срещу бившия началник на Агенция Митници“ Петя Банкова бе

...
Делото срещу бившия началник на Агенция Митници“ Петя Банкова бе
Коментари Харесай

Пак отложиха делото срещу бившата шефка на митниците Петя Банкова

Делото против някогашния шеф на Агенция „ Митници “ Петя Банкова бе отсрочено през днешния ден.

Съдът реши да отсрочи съвещанието си поради показан болничен лист от страна на бранителя на Петя Банкова, в който е посочено продължаващо лекуване за период 16-17 април. Преди дни делото беше отсрочено заради същата причина, оповестява Българска телеграфна агенция.

Адвокат Аделина Натина, бранител на Петя Банкова, за повторно става причина за отсрочване на делото и предвид на естеството на актуалното произвеждане, което допуска процесуална експедитивност, следва да бъде изпратено писмо за установяване на авариен бранител, който да пази Банкова за идващото правосъдно съвещание и по този метод да се предотврати следващо отсрочване, сподели докладчикът по делото.

Съдът дефинира неотложно да се изпрати писмо до Софийската адвокатска гилдия за установяване на длъжностен бранител за Петя Банкова и насрочи делото за 18 април. 

Бизнесменът Стефан Димитров, който дружно с Банкова е обвиняем, се яви персонално и с юристите си Ивайло Найденов и Марио Найденов.

Банкова и Димитров, както и отбраната на Димитров желаеха отсрочване на делото.

На 4 април Банкова беше арестувана за 72 часа и упрекната за присъединяване в проведена незаконна група за търговия с въздействие, контрабанда, подкупи с още трима души, които тя не познава, сподели тогава пред медиите юристът ѝ Аделина Натина. Това са Стефан Димитров, Марин Димитров и Никола Николов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР