Делото се точи от ноември 2015 г. и подсъдими по

...
Делото се точи от ноември 2015 г. и подсъдими по
Коментари Харесай

Отново тръгва делото срещу Веселин Марешки във Варна

Делото се точи от ноември 2015 година и подсъдими по него са варненският народен представител и водач на „ Воля ” и Красимира Колева Делото за изнудване и побой против водача на „ Воля ” и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки се връща във Варна и стартира изначало. Процесът е плануван за през днешния ден в Окръжния съд в морската столица, оповестяват от пресслужбата на съда.. Припомняме, че Върховен касационен съд анулира определението на арбитър Красимир Гайдаров, който през април 2017 година спря делото и го изпрати в Софийски градски съд, където се гледат делата против лица с имунитет.

``
реклама

Мотивите на висшите магистрати бяха, че обвиняванията против Марешки са за действия, осъществени през 2014 година, когато не е бил народен представител и не е имал имунитет. Същата позиция зае и прокуратурата във Варна, която изрече мнение, че делото би трябвало да продължи във Варненския областен съд, тъй като достоверен за установяване на подсъдността е моментът на осъществяване на действието. Делото се точи от ноември 2015 година и подсъдими по него са водачът на „ Воля ” и Красимира Колева, напомня Нова Варна.

Двамата са упрекнати в изнудване на наемателя на пицария „ Ред хот ” Асен Миланов и за увреждане на имуществото му. Срещу Марешки има и обвиняване за лека телесна щета на общинския консултант Костадин Костадинов, който се намеси в спора и отнесе пестник от предприемача пред служители на реда. Съдебни съвещания бяха отлагани поради президентските и изключителните парламентарни избори, след които Марешки стана народен представител. Сменен беше и арбитър Светлозар Георгиев поради повдигнато обвиняване против него.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР