Делото, по което 59-годишният Кевин Спейси беше обвинен в сексуално

...
Делото, по което 59-годишният Кевин Спейси беше обвинен в сексуално
Коментари Харесай

Оттеглиха делото за сексуален тормоз срещу Кевин Спейси

Делото, по което 59-годишният Кевин Спейси беше упрекнат в полово посягане, е свалено.
 Добра вест за всички фенове на комбинацията от кола и кафе Edna предлага Добра вест за всички фенове на комбинацията от кола и кафе
Според правосъдни документи, с които се е сдобила медията “Entertainment Tonight”, регионалният прокурор на Кейп Код и островите Майкъл О‘Кийф е отдръпнал случая на артиста поради „ недостижимост на очевидеца “ .

Новината идва малко откакто мъжът, обвинил Спейси в опипване в бар на остров Нантъкет през 2016 година, отхвърли правосъдния развой против артиста . Адвокатът на обвинителя Майкъл Гарабедян заяви в имейл, че гражданското дело, импортирано на 26 юни във Върховния съд на Нантъкет е било непринудено изтеглено.

Според прессъобщението на О‘Кийф обинителят дружно с членове на фамилията и своя юрист са се срещнали в кабинета на регионалния прокурор, с цел да прегледат случая. Предполагаемата жертва обаче отказала да даде показания , когато станало въпрос за упоменатите от нея текстови известия с присъединяване на артиста.

 Кевин Спейси Getty

„ Свидетелят беше осведомен, че в случай че реши да употребява правото си да замълчи, казусът няма да може да продължи “ , споделя О‘Кийф. Това се трансформира и в повода делото да бъде свалено .

По-рано беше публикувано, че Кевин Спейси търси „ оценка и лекуване “ откакто беше наклеветен в „ полово посягане и нарушаване “ от няколко мъже . Актьорът и юристът му изрично отхвърлят тези обвинявания.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР