Делото беше отложено за 22 март, което предизвика недоволството на

...
Делото беше отложено за 22 март, което предизвика недоволството на
Коментари Харесай

За Пореден Път Владо Плацентата Потресе Цяла България С Безграничната Си Наглост! Вижте Както Каза Биячът На Лекарката!

Делото беше отсрочено за 22 март, което провокира недоволството на Стоянов.

Той пристигна в правосъдната зала с забрадка на лицето, която отхвърли да смъкна, до момента в който говореше в съда. Той настоя процесът да стартира, тъй като не желал да се отсрочва единствено поради него и даже беше подготвил документално мнение от 6 страници по всички точки. Писал го до късно нощес. В него той още веднъж отхвърля да е удрял лекарката, даже да е бил в болничното заведение, тъй като изроденото от нея дете не било негово.

Пред публицисти Стоянов добави, че е почтен, само че законът бил против него. И акцентира, че от 18-годишен е вегетарианец, а в този момент веган.

Д-р Албена Гагова беше нападната на работното си място през юни предходната година от 37-годишния тогава мъж, който упорствал да получи плацентата на новороденото си. Лекарката беше открита от акушерка на площадка на стълбището, в безсъзнание, в локва кръв. Оказа се, че носът й е строшен.

Първоначално Гагова имала амнезия, само че след това си е спомнила, че последно е контактувала с татко на бебе, малко откакто е оперирала родилката. Стоянов я атакувал, откакто отказала да му даде плацентата, твърдейки го, че тя ще бъде съхранена по разпоредбите. Тъй като няма видеозапис от случая обаче, Владимир Стоянов отхвърля виновността си.

Срещу него има и други две обвинявания - за нелегално държане на пушка и за това, че укривал в дома си 22 бежанци. Няколко месеца той прекара в ареста, само че през октомври беше пуснат на независимост против парична гаранция от 500 лв.. В съда той показа уверение, че е студент 1-ва година постоянно образование - компетентност „ Генно и клетъчно инженерство ”.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР