Делото беше гледано в Окръжния съд след изпратено от Германия

...
Делото беше гледано в Окръжния съд след изпратено от Германия
Коментари Харесай

Варненският окръжен съд призна глоба, наложена в Германия на българин


Делото беше гледано в Окръжния съд след изпратено от Германия уверение за прилагане  на правилото на взаимно признание на финансовите наказания, наложени в страни - членки на Европейския съюз.

Решението на немските управляващи е от 19.09.2019 година и е влезнало в действие на 22.10.2019г. Финансовата глоба е наложена за това, че в интервала 27.05.2019 година – 23.07.2019 година Левент К. е поставил на своя автомобил непознат регистрационен номер, като се е опитал да симулира, че е публично регистриран. За нарушаването му е наложена санкция в размер на 150 евро, както и сумата от 73,50 евро - разходи по извършеното съдебно-административно произвеждане, или общо 223,50 евро, с левова равноценност – 437,13 лв..  

Делото беше гледано в отсъствието на Левент К., който е напуснал България през юни тази година. Той е роден в с. Вълчи дол, като последният му прочут адрес е бил в Белослав. 

Съдебният състав на Окръжен съд – Варна реши, че следва да признае осъществяването на наложената финансова глоба, защото не е налице нито едно от основанията, при които може да се откаже на немските управляващи. 

Постановеното решение предстои на обжалване пред Апелативен съд - Варна в 7-дневен период.        

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР