Deloitte стартира най-голямата ревизия на глобалните си операции от десетилетие,

...
Deloitte стартира най-голямата ревизия на глобалните си операции от десетилетие,
Коментари Харесай

Deloitte планира най-голямата реорганизация от десетилетие, за да намали разходите

Deloitte започва най-голямата проверка на световните си интервенции от десетилетие, защото компанията от Голямата четворка се стреми да понижи разноските и да понижи сложността на организацията в лицето на упования пазар забави.

Съгласно проекта главните бизнес звена на Deloitte ще бъдат съкратени до четири — одит и осигуряване; тактика, риск и транзакции; технология и трансформация; и данъчни и юридически - от петте, които компанията има от 2014 година насам.

Реорганизацията ще понижи разноските във компанията, сподели човек, осведомен с проекта, само че добави, че цифрата към момента не е избрана спестяванията.

Глобалният основен изпълнителен шеф на Deloitte Джо Укузоглу оглавява смяната, която ще отнеме една година за използване допълнително от 150 страни, в които компанията работи.

В имейл изпратен до сътрудниците на Deloitte в понеделник, Укузоглу сподели, че проектът ще понижи „ сложността “ на компанията и ще „ освободи “ повече от тях да работят с клиенти, вместо да ръководят личния състав въ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР