Дело за шпионаж е било прехвърлено на конкретен български съдия

...
Дело за шпионаж е било прехвърлено на конкретен български съдия
Коментари Харесай

Шпионско дело е перхвърлено на конкретен съдия от IP адрес извън България

Дело за шпионаж е било трансферирано на съответен български арбитър посредством системата за инцидентно систематизиране. Това е било направено благодарение на IP адрес, който се намира отвън страната.
Одиторите са безапелационни, че системата за инцидентно систематизиране на делата може да бъде манипулирана от всеки, който има електронен автограф. Няма никаква отбрана, която да блокира достъпа от устройства, които са отвън съдилищата, оповестяват от Българска национална телевизия.

Това е и повода правосъдният министър Данаил Кирилов да привиква съвещание на Висш съдебен съвет, което ще се организира на 9 април.

Има данни, че в системата е влизано в късните часове на деня.

" Има сигнали за систематизиране на каузи от странни места по света. И за достъп от екзотични острови, и от други фактически странни места ", съобщи Данаил Кирилов.

Министър Кирилов ще упорства Висшия правосъден съвет да вземе решение за изработването на напълно нова централизирана система за инцидентно систематизиране на делата. Тя би трябвало да бъде основана по този начин, че да няма опция в нея да се влиза отвън територията на съдилищата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР