Dell Technologies Forum e един от най-мащабните форуми в сферата

...
Dell Technologies Forum e един от най-мащабните форуми в сферата
Коментари Харесай

Докоснете се до технологиите, които ще променят живота ни

Dell Technologies Forum e един от най-мащабните конгреси в областта на бизнеса и технологиите , който се организира в над 60 страни по целия свят. За еднодневното събитие идват специалисти от цяла Европа, които ще показват последните трендове, софтуерни трансформации и новаторски решения в цифровия бранш.

Участниците във форума ще имат опция да участват на семинарна и демонстрационна част и персонално да се допрян до всички изложени софтуерни артикули. Фокусът ще бъде подложен върху устройства за виртуална и добавена действителност, артикули, които употребяват изкуствен интелект, и роботизирани системи за обслужване. Присъстващите могат да се включат в полемики със софтуерни и хардуерни специалисти и да схванат кои водещи технологии ще трансформират обществото и стопанската система в идващото десетилетие.

Според специалистите на Dell EMC пет софтуерни трендове ще повлияят на бъдещето на обществото, стопанската система и пазара , а до 2030 година методът, по който живеем и работим, ще претърпи сериозна софтуерна промяна. Основните мотори по тази причина ще бъдат интернет на нещата, изкуствен интелект и машинно образование, виртуална и добавена действителност, роботика и облачни услуги.

Днес над 50% от потребителите към този момент употребяват платформа, задействана с изкуствен интелект, каквито са да вземем за пример цифровите помощници “Сири” или “Алекса”. Все по-често ставаме очевидци на бързото нахлуване на чатботовете в информационните приложения на електронните магазини, финансовите институции и редица други. По данни на Dell, изкуственият разсъдък и интернет на нещата са едни от най-бързо навлизащите в всекидневието технологии . Решенията за интелигентния дом, посредством които хората могат отдалечено да наблюдават и ръководят дома си, да включват умни домашен уреди, осветлението, отоплението, както и да получават автоматизирано аларми при пораждане на избрани условия, стартират към този момент да стават значима част от живота ни.

По време на събитието ще се организира специфична сесия, отдадена на ролята на дамите в софтуерната сфера и самодейностите, които ще засилят тяхното наличие в цифровия свят. По данни на Евростат дамите с висше обучение в България са с 20 на 100 повече от мъжете, само че в огромната си част те остават отвън пазара на труда. В рамките на форума ще можете да се запознаете с самодейностите на Dell Technologies, целящи да засилят ролята на дамите в софтуерната сфера и в реализирането на международния стопански напредък. Една от тях е мрежата Dell Women Entrepreneurs Network, посредством която софтуерният колос свързва дамите бизнесмени по целия свят с мрежи, източници на капитал, познания и технологии, предоставяйки им неповторими благоприятни условия за развиване и реализация.

Семинарната част включва богата стратегия в 6 съществени сесии и 10 софтуерни презентации, показани от специалисти от целия свят. Сред главните тематики, които ще бъдат дискутирани, са съвременни технологии от VMware и Microsoft, софтуерни решения на Dell Technologies за отбрана на данни и облачни технологии, Dell EMC PowerEdge сървъри и мрежови решения PowerSwitch, решения на Dell за предпазване и ръководство на данни, трендове при обединеното работно пространство и редица други. Основен преподавател на конференцията е Сербан Зирнован, старши шеф GCN (глобални изчислителни и мрежов ресурси) на Dell Technologies за Централна и Източна Европа.

„ ИТ се трансфораха в главен инструмент за обезпечаване на път към триумфа на всеки бизнес - разяснява Зирнован. - Директният контакт с голям брой сътрудници и консуматори ми разрешава да споделя и да науча нови способи за създаване на нашето цифрово бъдеще, а на конференцията ще да опиша с неспокойствие и възторг по какъв начин тези технологии трансформират за положително живота ни. “

Събитието е гратис, само че изисква предварителна регистрация. Заявете своето наличие като попълните регистрационната форма на http://bit.ly/2peZ4hz.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР