Dell EMC обяви наличността в цял свят на своето следващо

...
Dell EMC обяви наличността в цял свят на своето следващо
Коментари Харесай

Dell EMC обяви следващото поколение портфолио с най-продаваните в света сървъри

Dell EMC разгласи наличността в целия свят на своето последващо потомство най-продавани в света сървъри, с цел да помогне на разнообразни видове клиенти да поддържат своите процеси по ИТ промяна. Наскоро показан на конференцията Dell EMC World 2017, всепризнатият дизайн на новото 14-то потомство портфолио с Dell EMC PowerEdge сървъри основава скалируема, автоматизирана и сигурна компютърна платформа за обичайни приложения и приложения от заоблачен вид, основани за нови Intel® Xeon® Scalable процесори.

„ Dell EMC PowerEdge сървърите от 14-то потомство допълват портфолиото на най-продаваните сървъри, те са основани да бъдат мотора на ИТ трансформацията на нашите клиенти, " споделя Ашли Горакпурвала, президент на отдел „ Сървърни решения " в Dell EMC. „ Нашите съвременни инфраструктурни решения трансформират разпоредбите в днешната цифрова стопанска система. С нашата киберустойчива архитектура и нововъведения в продуктивността ще дадем опция на нашите клиенти да отключат своя бизнес капацитет. "

Скорошното изследване ESG 2017 Крива на ИТ трансформацията e, поръчано от Dell EMC, демонстрира, че организациите, които са достигнали на първо време в своята ИТ промяна, е седем пъти по-вероятно да гледат на ИТ като на конкурентен диференциатор. За да се реализира това, целта за доста начинания за ИТ промяна е съвременна инфраструктура, която може безвредно да обезпечи усъвършенствана успеваемост, като в същото време движи нововъведението, което е причина за нови бизнес модели.

Със своята скалируема бизнес архитектура, умна автоматизация и интегрирана сигурност, новото портфолио с Dell EMC PowerEdge сървъри от 14-то потомство обезпечава тези мечтани преимущества. PowerEdge сървърите, основата на модерния център за данни, дават на клиентите опция да усъвършенстват нововъведенията и по-бързо да реализират своите цели за ИТ промяна.

Скалируемата бизнес архитектура на Dell EMC PowerEdge сървърите оказва помощ на клиентите дейно да посрещнат изменящите се потребности на своя бизнес с усъвършенствана продуктивност за обичайно, виртуализирано и клауд натоварване в софтуерно дефиниран център за данни. Новото портфолио с Dell EMC PowerEdge сървъри, мощно усъвършенствани за енергонезависима памет express (NVMe), оказва помощ на клиентите да ускорят внедряването на софтуерно дефинирано предпазване на данни и стакове с хиперконвергирана инфраструктура с:
Ускорена продуктивност въз основата данни и по-ниска инертност с до 12 пъти повече база данни IOPS и до 98 % по-малка инертност въз основата данни във VMware vSAN клъстър По-бърза и безпроблемна миграция онлайн на виртуални машини в този момент до 58 % по-бързо с до 75 % по-малка CPU приложимост, когато се употребява 25GbE с Remote Direct Memory Access (RDMA) По-бързо предпазване при пресмятане, с цел да бъде оптималната продуктивността на приложението с до шест пъти повече NVMe устройства, до пет пъти общо флаш памет, 30 % повече входно-изходни слотове и 25 % усъвършенстване на плътността
Интелигентната автоматизация при Dell EMC PowerEdge сървърите разрешава на ИТ експертите да се концентрират върху най-важните задания, които водят до по-голяма стойност за клиентите и бизнеса. По-конкретно, OpenManage Enterprise с мощни RESTful API предлага средства за автоматизирано внедряване, актуализации, мониторинг и поддръжка. Новата по-мощна подпора за ръководство OpenManage Enterprise предлага на потребителите:
Лесно ръководство на виталния цикъл на сървъра от внедряването до изтеглянето и повторната му приложимост за друга цел с усъвършенстван Integrated Dell Remote Access Controller (iDRAC9). Тя обезпечава до четири пъти по-добро показване на потребителския интерфейс и опит и 30% понижаване на времето за конфигурация на iDRAC с QuickSync 22 мобилно ръководство До 90 % по-бързо премахване на неизправности с PowerEdge сървъра, благодарение на ProSupport Plus и SupportAssist самодейна и прогностична технология
Ние в Dell EMC имаме вяра, че интегрираната сигурност е неразделна част от изчисляването и не би трябвало да изисква спомагателни лицензионни такси. Dell EMC вкара " root of trust " в своите PowerEdge сървъри в последните две генерации. Надеждната кибер-устойчива архитектура разрешава на клиентите да защищават, откриват, възвръщат и изтеглят PowerEdge сървъри посредством:
Криптографско надеждно пускане, което свързва end-to-end сигурността на сървъра и цялостната сигурност на центъра за данни. Това включва характерности като „ root of trust " въз основата на силиций, Intel Boot Guard отбрана, signed firmware и автоматизирано BIOS Recovery, а новата виртуална подпора OpenManage Enterprise, дава усъвършенствана сигурност на сървърите, като в същото време предлага на клиентите оперативна еластичност System Lockdown, неповторима за PowerEdge, спомага за предпазването на всяка систематична настройка от злонамерени или непреднамерени промени, като в същото време уведомява потребителите за всеки опит за смяна на системата System Erase, което разрешава на потребителите елементарно да изтеглят или да употребяват наново за друга цел своите PowerEdge сървъри от 14-то потомство посредством несъмнено и бързо заличаване на данни от устройствата за предпазване и друга вградена енергонезависима памет
В съдействие с Intel, Dell EMC сплотява Intel® Xeon® Scalable процесорите с Dell EMC PowerEdge сървърите от 14-то потомство. С 27 % повече CPU ядра и 50 % повече честотна лента на паметта6, Dell EMC PowerEdge сървърите от 14-то потомство могат да ускорят продуктивността на сериозните за бизнеса приложения и натоварвания. Най-модерната линия Dell EMC PowerEdge сървъри включва ракове и blade форм-фактори.
Dell EMC PowerEdge R640 - Идеална композиция за компактно мащабирано пресмятане в център за данни и предпазване в 1U/2-сокет платформа Dell EMC PowerEdge R740 - Машина за взискателни среди, която дава идеалния баланс сред предпазване, I/O и ускорение на приложенията и е с изключителна еластичност на конфигурацията в 2U/2S платформа. R740 дава опция за до 50 % повече VDI консуматори за един сървър8 и до 50 % по-голяма поддръжка на GPU ускорители за Hadoop анализи9 Dell EMC PowerEdge R740XD - Тази 2U/2S платформа е с най-хубавата в своя клас успеваемост във връзка с предпазване и компактност за приложения като софтуерно дефинирано предпазване и с гъвкавостта, изисквана от доставчиците на облачни услуги, Hadoop/Big Data потребителите и при колокация Dell EMC PowerEdge R940 - Тази 3U/ 4S платформа се оправя с извънредно взискателни, основни за задачата натоварвания като обмисляне на ресурсите на предприятието (ERP), e-търговия и доста огромни бази данни. PowerEdge R940 може да спести до 600,000 щатски $ за лицензионни разноски за Oracle10 и работи до 44% по-бързо в SAP SD Sybase среда11 Dell EMC PowerEdge M640 и FC640 - Несравними модулни сървъри, основани за висока прозиводителност, с най-хубавата в своя клас компактност за изключителна мащабируемост в Blade и модулна платформа Dell EMC PowerEdge C6420 - Идеален за високопроизводителни калкулации. Увеличава оптимално плътността, мащабируемостта и енергийната успеваемост за единица в 2U/8S модулна платформа
PowerEdge сървърите също по този начин са основата на Dell EMC решенията. Водещите в промишлеността решения и платформи на Dell EMC също ще имат изгода от мощността и сигурността, които това ново потомство PowerEdge сървъри оферират. Сървърите ще бъдат вградени в устройства за предпазване и центрове за данни, хиперконвергирани устройства и ракове, хибридни облачни платформи, подготвени нодове, пакети и други решения на Dell EMC.

Тези интеграции отиват по-далеч от просто опериране на програмен продукт върху хардуер. С водещите в промишлеността хардуер и програмен продукт в своето огромно корпоративно потрфолио, Dell EMC разрешава при ръководството на софтуера да се има взор и върху хардуера, с цел да се усъвършенства продуктивността, както и дружно те да се изпитват и валидират в елементи.

Новите сървъри ще бъдат основата на Dell EMC решенията, които се използваха от предходното потомство PowerEdge като VxRail Appliances, VxRack Systems, XC Series, vSAN ReadyNodes, ScaleIO Ready Nodes, IsilonSD Edge и ECS (Elastic Cloud Storage). Също по този начин, те ще бъдат налични в доста нови Dell EMC решения и платформи, в това число Data Domain Appliance, CloudArray, Ready Bundles, Ready Systems, Dell EMC Enterprise Hybrid Cloud, Dell EMC Native Hybrid Cloud и Dell EMC Cloud for Microsoft Azure Stack.

Наличност
Dell EMC PowerEdge R940, R740, R740xd, R640 и C6420 към този момент са налични в целия свят. Dell EMC PowerEdge FC640 и M640 ще се оферират по-късно през 2017 година Dell EMC решенията, основани на новите PowerEdge сървъри ще бъдат налични в целия свят през втората половина на 2017 година
Допълнителни източници
PowerEdge изявленията: Срещнете се с екипа, който стои зад техническата част Direct2DellEMC блог на Браян Пейн - " Новите Dell EMC PowerEdge сървъри: Какво би трябвало да знаете " Direct2DellEMC блог от Рави Пендеканти - " Новите Dell EMC PowerEdge сървъри: основата на модерния център за данни " Научете повече за Dell EMC PowerEdge сървърите: Гледайте видео за преимуществата на Dell EMC PowerEdge сървъра Прочетете цялото проучване ESG Крива на ИТ трансформацията Свържете се с Dell EMC посредством Twitter, Фейсбук, YouTube, LinkedIn и DECN За последните вести от Dell EMC, последвайте ни на @DellEMCNews в Twitter
Цитати на клиенти

За портфолиото от 14-то потомство:

Д-р Пол Калиеха, заместник-директор на отдел „ Изследване и институционални услуги ", Университета в Кеймбридж

„ Нашата визия е софтуерно дефиниран център за данни. PowerEdge несъмнено проправя пътя със своя нов дизайн, умна автоматизация и интегрирана сигурност. "

Проф. Антонио Цистернино, Главен информативен шеф, Университета в Пиза

„ Ние използваме PowerEdge R730 и R630. Мислих, че е невероятно да подобриш толкоз отличен дизайн. Очевидно грешах, новото потомство Power Edge е по-добро във всеки един вероятен аспект. "

Марк Буркелс, продуктов управител, Leaseweb. EMEA, NL.

„ Уоу... 18x 3.5 " дискове в 2U сървър, PowerEdge е героичен! " - Казва той за R740XD.

За интелигентната автоматизация:

Щефан Иделер, CTO, i3D.net

„ Не всички сървъри са едни и същи и PowerEdge непрестанно ни припомня за какво - с усъвършенствания в ръководството, автоматизацията и сигурността. "

Цитати на сътрудници

Йанбинг Ли, старши вице-президент и общоприет управител, отдел „ Съхранение и наличност ", VMware

„ Днес най-успешните компании употребяват ИТ като конкурентно преимущество. Те модернизират инфраструктурата с хиперконвергирана инфраструктура (HCI), с цел да ускорят скоростта на развиване и да понижат общите разноски във връзка със собствеността. Съвместно създаденото VxRail устройство е отличен образец за това по какъв начин Dell EMC и VMware развиват новата сървърна технология Dell EMC PowerEdge. Удивителният напредък на продуктовата линия VxRail показва по какъв начин лесната апаратура, интегрираното ръководство на виталния цикъл и обединената поддръжка за клиентите, доста усилва скоростта на бизнеса, опростява интервенциите и може да понижи разноските. "

Лиса Спелман, вице-президент и общоприет управител на Intel Xeon Products and Data Center Marketing

„ Intel® Xeon® Scalable процесорите отразяват монументалния скок, който центровете за данни направиха през последното десетилетие. С безкомпромисна сигурност и съвременна инфраструктура подготвена за повече от един облак, основани с водещи в промишлеността технологии от Intel, Dell EMC PowerEdge сървърите разрешават на клиентите да ускорят своята ИТ промяна. " advanced analytics and artificial intelligence -the Intel® Xeon®

Раджниш Гауър, вице-президент и общоприет управител, Ethernet Adapter Group, Cavium, Inc.

„ Cavium FastLinQ® 41000 Series 10/25Gbps Ethernet NICs с Universal RDMA дават първокласна продуктивност, комбинирана с опциите за интелигентно разтоварване, което дава опция на корпоративните, облачни и Telco платформите да дават извънредно равнище на услуги и обработка на приложенията. Комбинирани с 14-тото потомство Dell EMC PowerEdge платформи, FastLinQ NICs уголемява мащабируемостта на виртуалните натоварвания, като доста понижава CPU използването от сървъра с по едно и също време разтоварване за iWARP и RoCE стакове. "

Dell EMC

Dell EMC, част от Dell Technologies, разрешава на организациите да модернизират, автоматизират и преобразуват своя център за данни, като употребяват водещи в промишлеността конвергирана инфраструктура, сървъри, системи за предпазване и технологии за отбрана на данните. Това дава надеждна основа за бизнеса да трансформира ИТ посредством основаване на хибриден облак, както и да трансформира бизнеса посредством основаване на приложения от заоблачен вид и решения за огромни данни. Dell EMC обслужва клиенти в 180 страни - в това число 98 % от листата Fortune 500 - с най-обширното и новаторско портфолио в бранша от периферията до ядрото, до облака.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР