Dell е един от най-големите производители на персонални компютри в

...
Dell е един от най-големите производители на персонални компютри в
Коментари Харесай

Dell засега няма да произвежда компютри с Windows 10 за ARM процесори

Dell е един от най-големите производители на лични компютри в света, владеещ към 20% от този пазар.
Но макар статута на втория по величина производител на Windows компютри, Dell не показва обществено своето предпочитание да показа устройства, употребяващи Windows 10 за ARM процесори. А на последното мероприятие в Германия, отдадено на обновяването на Dell XPS 13 и Dell XPS 15, представители на компанията изясниха обстановката.

Към сегашен ден Dell не желае да стартира производството на каквито и да било компютърни устройства, употребяващи Windows 10 за ARM процесори. Компанията има намерение в началото да следи по какъв начин ще се развият събитията на пазара и какъв ще е триумфът на компютрите с Оценка за съвместимост Windows и процесори Snapdragon. Представителите на Dell разясниха по следния метод:

„Предишните опити на Microsoft в този сегмент не бяха удачни. Нито Windows ET, нито Windows Phone не станаха известни. Това е и повода да се отнасяме с безпокойство към новия план на Microsoft“.

Доводите на Dell наподобяват рационално. И до през днешния ден не се знае какво тъкмо е бързодействието на Windows устройствата, основани на процесора Snapdragon 835. Lte модулът и енергийната успеваемост също са под въпрос на фона на излезлите тази година преносими компютри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР