Делио Роси е обя­вил пред ръководст­вото на Левски, че има

...
Делио Роси е обя­вил пред ръководст­вото на Левски, че има
Коментари Харесай

Делио Роси държи да направи нова селекция

Делио Роси е обя­вил пред ръководст­вото на Левски, че има потребност главно от бранители и хал­фове през лятото. Италианецът към този момент е провел предварите­лен диалог за се­лекцията, която следва да бъде направена. В пос­ледно време „ сини­те " демонстрираха, че на­истина имат потребност от опция на титулярите си в отб­рана. Прохазка се наложи да заменя Цветкович, който се контузи, а Горанов е без конкуренция, откакто Антонио Фигейредо си тръг­на, написа "Блиц ".

Почти по подо­бен метод стоят не­щата и с Давид Яблонски и Холмар Ейолфсон. На „ Герена " имат един по-опитен централен защитник - Аймен Белаид, само че той надали ще остане.

В средата на терена нещата наподобяват по-добре, само че може да се обър­нат, в случай че Панайотов и Прохазка си тръгнат. Италианецът пък не счита да употребява Нелуц Рошу, а Белмонт също наподобява път­ник. Според запоз­нати Роси не си е правил устата за по­пълнения в офанзива и очевидно разчита, че Ривалдиньо ще пока­же същинското си ли­це през лятото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР