Дели ни по-малко от седмица от церемонията по връчването на

...
Дели ни по-малко от седмица от церемонията по връчването на
Коментари Харесай

Джесика Частейн може да пропусне червения килим на оскарите

Дели ни по-малко от седмица от церемонията по връчването на премиите Оскар и тази година тя ще бъде малко по-различна, само че пандемията няма нищо общо.

Организаторите взеха решение спечелилите в цели осем категории да бъдат оповестени преди началото на живото предаване. Сред категориите са тези за най-хубав късометражен документален филм, най-хубави грим и прически, както и най-хубав анимиран късометражен филм.

Като концепцията е речите на спечелилите да бъдат обработени и включени като част от живото предаване. Това, несъмнено, не се харесва на огромна част от гилдията, тъй като се счита, че по този метод въпросните категории и труда на хората биват подценени.

Джесика Частейн тази година е номинирана за най-хубава актриса в основна роля за изявите си в Eyes of Tammy Faye, като филмът е номиниран и в една от " изпадналите категории " - за най-хубави грим и прически.

В подкаста Next Best Picture актрисата споделя, че сигурно ще участва в залата, когато бива разгласен спечелилият в категорията за грим и прически, с цел да поддържа сътрудниците си. Дори декларира, че не се тормози от обстоятелството, че може да пропусне формалното минаване по аления килим или интервютата с публицисти, в случай че това се наложи.

Частейн добавя, че за нея е значимо да се отдаде заслуженото на всички актьори, а освен на актьорите, върху които пада най-голямо внимание. Тя се възхищава на хората, с които е работила по Eyes of Tammy Faye, тъй като те са съумели да пресъздадат типа на героинята ѝ в интервал от 30 години.

Нещо, което Джесика Частейн приема за огромно предизвикателство. Като подготовката на грима ѝ преди всеки снимачен ден е отнемала часове, пише Entertainment Weekly.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР