Делфините се завръщат в пристанището на Триест, патиците се къпят

...
Делфините се завръщат в пристанището на Триест, патиците се къпят
Коментари Харесай

Делфините се завръщат в пристанището на Триест

Делфините се завръщат в пристанището на Триест, патиците се къпят във фонтаните на необитаем Рим, зайци се скитат необезпокоявани в парковете на Милано.

И до момента в който лебедите се плъзгат над водите на миланските канали, елени се къпят в басейните на голф стадиони. Докато сме в карантина, природата възвръща своите пространства, дефинитивно освободени от човешкото навлизане.

Това разказа в профила си във Facebook пловдивчанката Лучия Велева, брачната половинка на италианския министър на културата Алберто Бонизоли, написа "Трафик ".

В същото време Дойче Веле заяви, че Италия навлиза в третата седмица на изолираност, а от балконите и прозорците в страната към този момент не се чува пеенето, което съпътстваше първите дни от епидемията.

С покачването на броя на умрелите, които към този момент са над 10 хиляди, понижиха и занимателните картинки в обществените мрежи.

Тишината по улиците е нарушавана само от самотните стъпки на някой собственик с куче или човек, който е отишъл да се ресурси с храна.

Лицата са скрити зад защитна маска, а на ръцете са поставени гумени ръкавици. Спазва се отдалеченост, хората не се поглеждат.

Броят на умрелите от ковид в страната надвиши 10 000 души. Италия е преди всичко в света по жертви на пандемията от ковид.









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР