Делфин-с-татуировка-на-Ванга-предвиди-с-петорна-експертиза-изборна-победа-за-Бойко-в-Македония е положението, другари… Македонците се помолиха да им дадем Бойко

...
Делфин-с-татуировка-на-Ванга-предвиди-с-петорна-експертиза-изборна-победа-за-Бойко-в-Македония е положението, другари…
Македонците се помолиха да им дадем Бойко
Коментари Харесай

Македонци ли са българите?

Делфин-с-татуировка-на-Ванга-предвиди-с-петорна-експертиза-изборна-победа-за-Бойко-в-Македония е ситуацията, другари…

Македонците се помолиха да им дадем Бойко за министър председател, а те да ни дадат Зоран, в това време стана ясно, че не желаят да влизат в Европейски Съюз, само че са изключително ядосани на България, че им пречи да влязат в… Европейски Съюз. 

В следствие открих още няколко ментални прилики (да не кажа безспорни еднаквости), които ме наведоха на мисълта, че може българите в действителност да сме македонци. Не споделям, че македонците може да са българи, тъй като знам, че македонците са най-старият народ в слънчевата система и следва ние да се равняваме с тях, а не те с нас. Освен това съм се научил на избрани хора да им приказвам постепенно и постоянно с другарски звук, както и в никакъв случай да не върша внезапни придвижвания към тях. 

Вижте какви разкрития направи Гунчева за патриотичната си екс-партия и патриотичния си екс-лидер: били плащали за рейсове за митинги. И се зачудих: дали и маке-патриотите вършат същото – да заплащат за рейсове с протестиращи? Ще направя обосновано съмнение и ще каже, че е мощно евентуално да е по този начин. Защо?

Заради многото ментални прилики, които откривам, по тази причина. 

Да забележим.

„ Ще ти кажат, че ненавиждат (по MAD Magazine, 1968): либералите, интелектуалците, деятелите, пацифистите, малцинствата, чужденците, протестиращите, младите, доста богатите, доста бедните, хората с „ задгранични “ имена. И ти ще схванеш какво значи „ супер родолюбец “… някой, който обича страната си, до момента в който ненавижда 93% от всички, които живеят в нея. Значи да си „ родолюбец “ е: да обичаш една дребна група хора, които са тъкмо копие на теб самия, и да мразиш всичко и всички останали… […] откакто имат километрични описи с омразни хора и неща, които надвишават в пъти това, което обичат. А и то най-често е нещо от предишното “.

Някой счита ли, че „ патриотите “ на най-старата нация в галактиката по нещо се разграничават от изброеното?

Техните „ патриоти “ не вееха ли руски флагове, не се ли кланяха на цар Путин, не пееха ли в хора на кремлинолюбците? Там дали им заплащат по 4000 лева? Или имат друга цена? Сигурно е друга. 

Не желаят в Европейски Съюз, само че се сърдят, че България ги стопира с несъгласие. (????) Ходи ги разбери. В България пък групировка „ И Така Нататък “ (ИТН) първо разруши ръководството, поради македонския въпрос (говореха нещо за „ национално изменничество “) и сподели, че с тия от Политическа партия не могат да ръководят и че към този момент са съпротива. Сега хаджишефът им сподели, че би трябвало да има коалиция от… същите партии и да ръководят. Да не бяхте разбивали държавното управление ли, що ли? Ама какво ли разбирам пък и аз! Както и да е. Излезе социологията и на групировка „ И Така Нататък “ им светна, че Народното събрание ще го гледат единствено по малкия екран и внезапно към този момент нямат „ червени линии “, единствено (от кумова срама за пред който там е останал още да ги подкрепя) в случай че можело Кирил и Асен да не са министър председатели. Демек: казусът е личностен, а не идеологически или политически, или партиен? 

Е, да правилно е, че в профил наподобява: „ не ни харесва това държавно управление, ще го разбием и ще сме съпротива, само че би трябвало да има същата коалиция и да управляваме “. 

Ще кажете: „ и те не знаят какво желаят “.

Не е баш по този начин. Знаят…

А може би смятате, че македонците, дето не желаят в Европейски Съюз, само че са ядосани, че България ги стопира, са също толкоз не в час? 

И това не е по този начин. 

Просто „ френското предложение “ се сблъсква ден след ден с съветските сътрудници, а още от времето на Наполеон знаем този мач по какъв начин свършва. Малшанс, дет се вика – тежък противник се падна в жребия. 

А в този момент излиза, че и македонското държавно управление може да падне по линия на дуела „ френското предложение “ Vs. съветските сътрудници. Ето какво ни заяви БНР: „ ВМРО-ДПМНЕ може да неодобрява работата на Народното събрание и да се стигне до предварителни парламентарни избори “. 

Опа! 

Ке умреш за нея!...

А в този момент да забележим още един бисер измежду приликите сред двете руски школи, от двете страни на границата:

„ “ (БНР, 15 юли).

И тук приликата не е единствено в предварителните избори и пръчката в спиците, нито в неработещото Зипо на оня със смешната тениска в македонския парламент, нито във обстоятелството, че е със смешна тениска, като сътрудниците му в българския. 

Приликата е в „ козметичната разлика “, уважаеми фенове на следващата футболна драма. Козметичната разлика сред едни ръководещи и опозицията. 

Като да вземем за пример групировка „ И Така Нататък “, която гласоподава с опозицията и дружно с опозицията смъква държавното управление, а в изявленията им по македонската линия, както и по съветския фронт – да вземем за пример отбраната на съветските шпиони от изпъждане (!!!) – се следи колоритна аналогия, да не кажа отново цялостна тъждественост. 

А в този момент де… ние ли сме по-македонци от македонците или те са по-татари от нас? 

А де…? 
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР