Делегацията от евродепутати, на която не беше позволено да влезе

...
Делегацията от евродепутати, на която не беше позволено да влезе
Коментари Харесай

Венецуела изгони делегация от петима евродепутати

Делегацията от евродепутати, на която не беше разрешено да влезе във Венецуела се връща в Мадрид в неделя вечерта, оповестява БГНЕС, базирайки се на РИА Новости.
Дипломатическата група се състои от 5 души, които бяха поканени от самопровъзгласилия се за президент на страната Хуат Гуайдо. Сега самолетът, който ги превозваше се връща към Испания.
Както изясни евродепутатът Хосе Игнасио Салафранка, макар поканата от венецуелския парламент, незабавно след идването им на делегацията са им отнети паспортите и са отведени в пространствата на миграционната работа.
" Отправихме питане и след известно време ни споделиха, че външното министерство на Венецуела е отказало да ни разреши да влезем в страната ", означи евродепутатът.
" Те се дъражаха с нас зле и единственото пояснение беше, че Мадуро не желае да сме тук”, написа Гонсалес Понс в Twitter.
" По публични дипломатически канали разбрахме, че група европейски депутати желаят да посетят страната ни за скрит план, беше им предложено да заобикалят провокации ", кomentira венецуелския външен министър Хорхе Ареас. Той добави, че венецуелските управляващи няма да позволен нарушение на мира и стабилността в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР