Делегация от представители на Китайската асоциация на пазари за търговия

...
Делегация от представители на Китайската асоциация на пазари за търговия
Коментари Харесай

Китайци с интереси в селското стопанство на посещение в Стара Загора

Делегация от представители на Китайската асоциация на пазари за търговия на едро, на интернационалния изложбен център Hunan Hongxing International Exhibition Co. Ltd на Пекинския университет по технологии и бизнес и на Qinhuangdao Yideli Technology Corp. Ltd - корпорация, разработваща програмен продукт за следене на хранителни артикули, се срещна със старозагорски компании, работещи в аграрния бизнес.
Интересите на китайците са към благоприятни условия за импорт на българска прясна и модифицирана селскостопанска продукция, биопродукти, вино, етерични масла и козметика, създадени в района на Стара Загора. Предложено е да се реализира партньорство сред Тракийския университет и пекинското висше учебно заведение. Двете страни са разискали и все по-засилващата се роля на електронната търговия двустранното съдействие сред България и Китай. Гостите са поканили българска делегация да посети Китай през октомври и и да взе участие в ревю в Международния изложбен център Hunan Hongxing.
Посещението на китайската делегация е първото, откакто през април в Стара Загора се организира конгрес, на който бяха показани активността и плановете на Центъра за поощряване на съдействието в региона на селското стопанство сред Китай и страните от Централна и Източна Европа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР