Делегация от депутати на Възраждане е в Москва по покана

...
Делегация от депутати на Възраждане е в Москва по покана
Коментари Харесай

Делегация на Възраждане е в Москва по покана на управляващата партия Единна Русия

Делегация от депутати на " Възраждане " е в Москва по покана на ръководещата партия " Единна Русия ", само че тя не е оповестена от партията на публични ѝ уебсайт или в профила ѝ във " Facebook ".

 

За срещите ѝ се разбра от съобщение на Дипломатическата академия към външното министерство на Руската федерация, което популяризира и фотография, на която са Ангел Георгиев, Коста Стоянов Ивелин Първанов. Те театралничат със зам.-ректора по научната работа Олег Карпович, с който са се срещали и поискали на академията " по-нататъшни триумфи и нови достижения ", написа " Дневник ".

 

Карпович им предложил да изпратят публикации за списанията " Дипломатическа работа и процедура " и " Вестник на учените международници ". След което им връчил новата Концепция за външната политика на Русия от март 2023 година, в която апропо страната се афишира за Държава-цивилизация.

 

България е считана от Москва за " неприятелска страна " и се приказва за битка за " цялостен отвод на такива страни и техните обединявания [имат се поради НАТО, Европейски Съюз и Съвета на Европа] от антируския курс ". За Европа в този документ е записано, че множеството страни в Европа организират нападателна политика по отношение на Русия, ориентирана към основаване на закани за сигурността и суверенитета на Руската федерация, приемане на едностранни стопански прерогативи, подкопаване вътрешнополитическата непоклатимост и размиване на обичайните съветски духовно-нравствени полезности ".

 

" Възраждане " се афишира за това България да напусне НАТО.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР