Делегация на Прокуратурата на Република България, водена от и.ф. главен

...
Делегация на Прокуратурата на Република България, водена от и.ф. главен
Коментари Харесай

Борислав Сарафов води делегация на посещение в Испания

Делегация на Прокуратурата на Република България, водена от и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов, е на публично посещаване в гр. Мадрид, Кралство Испания, осведомиха от пресцентъра на Прокуратура на Република България. 

В испанската столица основният прокурор Борислав Сарафов ще организира среща с испанския си сътрудник Алваро Гарсия Ортис. Акценти в диалозите ще бъдат противодействието на трансграничната проведена престъпност, тероризма и незаконната миграция. Ще се разискват и наказателноправни въпроси от съвместен интерес за продан на опит и положителни практики по следствия на наказателни каузи.

В българската делегация вземат участие Елена Каракашева, заместител на основния прокурор при Върховна административна прокуратура, и Светослав Василев, началник на отдел " Киберпрестъпления “ в Национална следствена работа.

В рамките на визитата българската делегация ще има срещи с управленията на Специализираната прокуратура за битка с корупцията и проведената престъпност, Отдела за интернационално съдействие към Главната прокуратура на Кралство Испания, Специализираното звено за битка с киберпрестъпността и Специализираната прокуратура за битка с опиатите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР