Делегация на Комисията по външна политика в парламента на Република

...
Делегация на Комисията по външна политика в парламента на Република
Коментари Харесай

Парламентарна делегация от Албания ще посети България

Делегация на Комисията по външна политика в Народното събрание на Република Албания, водена от нейния ръководител Мими Кодели, ще бъде на публично посещаване в България на 17 и 18 септември 2019 година

Заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин ще се срещне с задграничните посетители на 17 септември 2019 година в 10.00 часа в зала „ Запад “ на Народното събрание, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

В 10.45 часа, албанските парламентаристи ще беседват с народните представители от Комисията по външна политика и в 12.00 часа – с депутати от Комисията по европейските въпроси и надзор на европейските фондове. Програмата на визитата същия ден планува още срещи на Мими Кодели с ръководителя на Комисията по защита в Народното събрание ген. Константин Попов и с министъра на външните работи Екатерина Захариева.

На 18 септември 2019 година ръководителят на Комисията по външна политика на Народното събрание на Република Албания Мими Кодели ще беседва с министъра на защитата Красимир Каракачанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР