Делегатите на общинската партийна конференция на БСП – Кюстендил гласуваха

...
Делегатите на общинската партийна конференция на БСП – Кюстендил гласуваха
Коментари Харесай

Атанас Гергинов и Иван Ибришимов с номинации за евродепутати

Делегатите на общинската партийна конференция на Българска социалистическа партия – Кюстендил гласоподаваха за номинации за общо 26 претендента за евродепутати, които да влязат в листата на Българска социалистическа партия за представители в Екологичен потенциал. Народният представител Иван Ибришимов и общинският консултант от Кюстендил - Атанас Гергинов откриха място измежду препоръчаните. Сред останалите номинации са Сергей Станишев, Елена Йончева, Петър Курумбашев, Деница Златева, Кристиян Вигенин, Валери Жаблянов, Ангел Найденов и други.
Номинации получиха и късметлията 15/15 Момчил Неков, както и лидерката на Българска социалистическа партия - Корнелия Нинова. 76 делегати от общо 145 участваха на съвещанието на конференцията, на която посетители бяха Калоян Паргов - член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, както и ръководител на Градския съвет на Българска социалистическа партия – София, националният представител от 1О-ти МИР Валери Жаблянов, както и Станислав Павлов - регионален ръководител на БСП-Кюстендил.

Конференцията бе открита от ръководителя на ОбС-Кюстендил - инж.Росен Димитров, който по-късно в словото си бе безапелационен за какво за партията са значими изборите за Европейски парламент:
,,Този избор е значим, индикатор за това дали ще има предварителни парламентарни избори и са основен индикатор за локалните избори. Да не забравяме, че хората вървят след спечелилите! Нямаме право да одобряваме,че това са просто следващите европейски избори и да се отнесем несериозно към тях.„

Следващият стадий от посочването на кандидат-депутати за установяване кои да бъдат включени в листата на Българска социалистическа партия, за евроизборите, е общият избор на област Кюстендил, който по-късно, дружно с вота от останалите области ще постъпи за разглеждане в Националния съвет на партията, съобщи сътрудник от града, за Actualno.com.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР