Деле Али може вече да е изиграл последния си мач

...
Деле Али може вече да е изиграл последния си мач
Коментари Харесай

Деле Али може да е играл последния мач на Евертън, тъй като Тотнъм нанесе неуспех от £10 милиона

Деле Али може към този момент да е изиграл последния си мач за Евертън - за огромно отчаяние на някогашния му клуб Тотнъм.

Шпорите би трябвало да изплатят £10 милиона, откакто той набере 20 изяви за Карамелите. В момента той е на 13, само че в този момент наподобява необикновено малко евентуално да доближи забележителността, която Тотнъм несполучливо се опита да предоговори при започване на декември.

Клубът от северен Лондон предложи концепцията за понижаване на заплащането до £8 милиона в подмяна за понижаване на броя на изискуемите участия.

Сега обаче наподобява, че Евертън изцяло ще анулира договорката, защото се пробват да запазят финансите си под надзор, откакто им бяха отнети 10 точки за нарушение на разпоредбите за облага и резистентност още през ноември.

Договорът на Деле за Гудисън Парк би трябвало да изтече в края на сезона и вероятността за удължение сега наподобява малко евентуална. Източници отхвърлиха да разкрият дали Спърс ще има право на отплата, в случай че британският национал не успее да дос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР