Деле Али може да пропусне началото на световното първенство догодина,

...
Деле Али може да пропусне началото на световното първенство догодина,
Коментари Харесай

Странно: Наказват Али заради среден пръст към съотборник

Деле Али може да пропусне началото на международното състезание следващата година, в случай че бъде упрекнат за засегнатост против публично лице във футболен мач. Снощи халфът на Тотнъм развя няколко междинни пръста на терена при успеха на националния му тим Англия с 2:1 против Словакия в подготовка за Мондиал 2018. Камерите уловиха дейностите на британеца, само че не съумяха да проследят към кого е ориентирана обидата. ФИФА стартира преразглеждане на случая и ще се позове на отчета на френския рефер Клемен Тюрпен, който е записал грозната постъпка на Али. Според международната футболна централа той е обидил точно съдията и по тази причина може да получи грубо наказване, написа Sporta.bg

След дуела Деле Али побърза да обясни цялата обстановка на формалния си профил в " Туитър ". " Само да поясня, жестът ми довечера беше смешка сред мен и положителния ми приятел Кайл Уокър! Извинявам се, в случай че съм обидил някого! Страхотна победа през днешния ден ", показа играчът на Тотнъм.

Наставникът на " трите лъва " Гарет Саутгейт призна, че не е видял случилото се, само че изясни, че Али и Уокър се държат по сходен метод и постоянно се майтапят по свои странни способи като този. И въпреки всичко ФИФА ще преразгледа обширно обстановката преди да реши дали да санкционира буйния юноша за няколко мача. 

Naughty Dele Alli
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР