Делът на собствениците на жилища във Великобритания, които понижават офертната

...
Делът на собствениците на жилища във Великобритания, които понижават офертната
Коментари Харесай

Над 30% от продавачите понижават офертната цена

Делът на притежателите на жилища във Англия, които намаляват офертната цена при продажба, е най-голям от 2012 година „ Това, което следим сега на пазара може да се дефинира като „ есенна разпродажба”, разясняват специалисти. Над

30% от продавачите на къщи или жилища са намалявали офертната цена на парцелите преди да съумеят да намерят покупател за тях, сочат данните на профилирания уебсайт Rightmove. 37% от притежателите са коригирали с 0.8% цената, или с към 3000 USD. Според експерти, тези които скоро са оповестили парцелите си за продажба са склонни да понижат от цената. „ Този вид продавачи е добре да се запитат, дали са могли да спестят време и сила оценявайки още в самото начало по-реалистично своите жилища”, споделя Майлс Шипсид, шеф на Rightmove. Една по-голяма отстъпка може да докара по-бързо действителен покупател, в сравнение с няколко по-малки.

В околните месеци не се чака смяна в цените, защото броят на осъществените покупко-продажби не се покачва, а даже в множеството региони се регистрира спад.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР