Делът на биткойна на общия криптопазар се повиши до равнища,

...
Делът на биткойна на общия криптопазар се повиши до равнища,
Коментари Харесай

Доминацията на Биткойн е на невиждани от две години нива

Делът на биткойна на общия криптопазар се увеличи до нива, невиждани от 2021 година, като заема към 50% от него. Това е знак за внимателно въодушевление в бранша на цифровите активи и желанието на вложителите към най-голямата криптовалута, написа Bloomberg.

Токенът дава отговор за към половината от криптопазара, който е на стойност $1,1 трилиона, по отношение на 38% при започване на 2023 година, демонстрират данните на.

На този декор втората по величина криптовалута Етер е изтрила 6% от началото на това тримесечие, до момента в който Биткойн е прибавил 2%. Борсово търгуваните фондове, инвестиращи във фючърси върху етера, направиха дебюта си в Съединени американски щати през октомври, само че не можаха да наберат задоволително мощна инерция.
 Цената на Биткойн мина границата от $27 000
Цената на Биткойн мина границата от $27 000

Ден преди среща на Фед

По-доброто показване на Биткойн по отношение на другите токени подхранва дългогодишното изказване, че той обезпечава леговище, или най-малко диверсификационни изгоди, на вложенията, разясняват специалисти.

Криптосекторът продължава да е вцепенен от терзанията за предстоящ по-дълъг интервал на повишени лихвени проценти, както и от рисковете от занапред започващото дело против създателя на банкрутиралата криптоборса FTX Сам Банкман-Фрайд.

Според някои прогнози, превъзходството на Биткойн евентуално ще доближи връхната си точка към 60%, отразявайки наклонността от предходния цикъл.
 Binance - най-голямата крипто компания в света, която се разпада
Binance - най-голямата крипто компания в света, която се разпада

" Империята се разклаща "?
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР