Декстър Скот Кинг, покойният син на д-р Мартин Лутър Кинг,

...
Декстър Скот Кинг, покойният син на д-р Мартин Лутър Кинг,
Коментари Харесай

Декстър Скот Кинг, запомнен по време на мемориала като пазител на мечтата на баща си Мартин Лутър Кинг, младши

Декстър Скот Кинг, починалият наследник на доктор Мартин Лутър Кинг, младши и Корета Скот Кинг, беше запомнен в събота като бранител на фамилното завещание и страж на фантазията на татко си по време на възпоменателна работа в Атланта.

„ Ти, обич моя, си роден крал, красиво изваян с физическите черти и интелекта на най- уважаван и въздействащ човек на нашето време, вашият обичан татко. В допълнение към това притежавахте грацията, гения и твърдостта на вашата красива майка, ” брачната половинка на Декстър, Лия Уебър Кинг, сподели в речта си, говорейки непосредствено към него.

„ Ти в действителност беше това, което множеството биха помислили и това, което смятах за мъж, който имаше всичко “, сподели тя. „ Но вместо да посветите живота си на това по какъв начин тези благосъстояния могат да развият персоналните ви желания и да запълнят егото ви, вие посветихте живота си на това по какъв начин всички тези благосъстояния могат да насърчат идеята и наследството на татко ви, майка ви и фамилията ви. “

Декстър Скот Кинг умря на 22 януари 2024 година в дома...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР