„Декларацията, за която всички говорят, и в която бе замесено

...
„Декларацията, за която всички говорят, и в която бе замесено
Коментари Харесай

Свиленски и Биков уж трябваше да се чепкат за петте скандални думи на Жаблянов, но червеният депутат бе отвян от водещата Мира Иванова

„ Декларацията, за която всички приказват, и в която бе забъркано името на зам.-председателя на Народното събрание Валери Жаблянов и сякаш скандалните думи, не е разбрана вярно “. С тези думи депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски стартира коментара си в утринното студио на Нова телевизия във връзка абсурда, който се разгаря в последните дни.

„ Обърква ме. Наистина ме обърква Вашата позиция “, това съобщи водещата Мира Иванова към госта си, който сякаш трябваше да влезе в спор с съперника си от ГЕРБ Тома Биков, само че се сблъска с фрагмента на малкия екран.


„ Ще се постараем идната година декларацията ни да е по-точна “, даде обещание й той, само че Иванова го захапа: „ Ако ще Ви отнеме още една година и цяла година ще се занимаваме с това, аз още в този момент се отхвърлям “.

„ Вече 28 години желаят да се извиняват за нещо, което е станало преди повече от 70 години. Искат да го вършим заран, обед и вечер, че както и в този момент в събота заран “, опита се да се оправдае Свиленски.



„ Българска социалистическа партия няма еднопосочна оценка за протичащото се “, намеси се Тома Биков.



„ Не, вие нямате оценка. Че даже самият Вие не сте член на ГЕРБ. Аз желая да приказвам с някой от управлението, а не с Вас. Интересна ми е тяхната оценка, не Вашата “, отсече Свиленски.

„ Защо пък тъкмо то тях “, още веднъж го скастри водещата.

„ Защото имат досиета в Държавна сигурност “, съобщи депутатът от Българска социалистическа партия, а Найденова му отвърна: „ Сигурна бях, че това ще кажете “.

„ Само да ви кажа какво си представям, до момента в който ви чувам. Сякаш виждам футболен мач, на който по някое време някой хвърля димка на терена и всеки стопира да гледа мача и топката “, по този начин водещата се опита да постави завършек на полемиката.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР